Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
[HIT] Bieszczady/Galicja WIP - do pobrania
marcinn:
--- Cytat: JAN21 w 22 Kwietnia 2023, 15:36:12 ---Różni się tym, że została dodana obsługa PBRa (@MichauSto), efekt Bloom (@MichauSto), możliwość obrotu w 3 osiach w edytorze i różne pomniejsze bajerki (Dymy od Toprusa, ładniejsza mgła czy bieda-rzucanie kamerą na rozjazdach i łączeniach szyn).
--- Koniec cytatu ---
Nie zostało to zmergowane do upstreama?
EXE w paczce jest windows-only. Co z innymi platformami?
EDIT: Stosujecie różne wielkości znaków w nazwach plików. O ile wiem na Windowsie to nie robi różnicy, ale na innych (file)systemach może to generować problemy - pliki nie będą odnalezione i coś się nie wczyta.
EDIT2: Jeden scenariusz się w końcu odpalił i powiem tylko tyle, że takich scenerii w Maszynie jeszcze nie widziałem, mimo standardowego exe. Drzewa i pagóry robią robotę. I słupy.
malacz91:
Witam. Mam problem. Zainstalowałem scenerię, zależności i scenariusz z Galicji odpalił się po dłuższym czasie. Jednak na tym exe nie odpalają się pozostałe scenerie. W ogóle brak reakcji startera. Czy to juz tak jest, że na tym exe ruszy tylko Galicja?
Piotr93:
Pokaż log po wyłączeniu się scenerii której nie ładuje do końca.
malacz91:
Żadna sceneria się nawet nie zaczyna ładować. Start nie reaguje. Dlatego nie tworzą się logi i errorsy.
fuji8:
Noo jeżeli używasz exe z bieszczad, to nie włączy Ci sie inna sceneria.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej