Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

6Dh-1

<< < (3/4) > >>

Kolej_Tymek:
Mówiłem to na pv komuś ale powtórzę tu. Kabinę dragona E6ACTa będę robił jak będą materiały. Mam obecnie tylko zdjęcia. Projekty przed wakacjami tego roku usunęły się (lub zginęły na dyskach)

Sawi:
Ponoć da się dane odzyskać z takich dysków, więc warto spróbować.

hanys:

--- Cytat: Sawi w 03 Listopada 2022, 16:35:25 ---Niestety ale z obj nawet pomimo właściwego podziału po imporcie to zlepia w jeden obiekt. Przerabiałem to już na gagrze po przesiadce na blendera.

--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie,  wszystko zależy jakie ustawienia OBJ ustawi przy ekspercie.

Sawi:
Różne ustawienia sprawdzałem i za każdym razem było jako jeden obiekt, ale jak najbardziej nie neguję bo możliwe że nie te opcje zaznaczałem.

x_Zielu:

--- Cytat: Kolej_Tymek w 03 Listopada 2022, 18:51:42 ---Mówiłem to na pv komuś ale powtórzę tu. Kabinę dragona E6ACTa będę robił jak będą materiały. Mam obecnie tylko zdjęcia. Projekty przed wakacjami tego roku usunęły się (lub zginęły na dyskach)

--- Koniec cytatu ---

No to w takim razie:
Co się stało z kabiną Vectrona (ponoć robiłeś z kolegów, z dwóch komputerów na raz raczej nie znikło) i skodą 163 (w te wakacje robiona, a nie przed). Ponadto - dziwi mnie ta wybiórczość co do stosowania materiałów - model lokomotywy, który musi dużo bardziej dokładny pod względem wymiarów i dość istotnych detali, robisz sobie bez wymiarów, a opierając się na zdjęciach, natomiast kabiny smoka nie robisz, bo nie ma innych materiałów jak zdjęcia. Nieco mnie to dziwi, aczkolwiek mimo to twojej pracy nie skreślam, jak będziesz miał jakieś widoczne postępy do pokazania, to wstawiaj.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej