Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
D29-97/98/99/94/117 - Zakopianka
katom:
Po ponad pół roku pracy, razem z @Dziewiątka oddajemy infrastrukturę peronową dla Zakopianki. Wiele stacji i PO dostało perony oraz tablice. Dorzucone są też drobne obszary roślinne, jak komuś zależy przed pierwszym uruchomieniem usunąć plik .sbt
RJ otrzymały korekty uwzględniające m.in. postój na oblot w Chabówce, czy podjazd osobowym do Rabki-Zdroju (jak to miało miejsce w rzeczywistości). W pliku scenariusza zostały dodane składy dekoracyjne po drodze, głównie w skansenie.
Problemy sprawiają perony wyspowe na stacjach po łuku, tak więc tam gdzie już są (Chabówka, Skawa) zachodzą w skrajnie. W przyszłości planujemy dodać tam dedykowane modele, ale do tego trzeba się jeszcze poduczyć.
Całość dostępna tutaj: https://eu07.pl/userfiles/25970/Zakopianka%20perony.7z
Życzymy wszystkiego najlepszego na święta i przejazdów pełnych radości!
Kapiszon:
Witam jest możliwość pomocy przy projekcie ? Chodzi mi o dekorowanie scenerii
Skyskaper:
--- Cytat: Kapiszon w 31 Grudnia 2024, 10:00:12 ---Witam jest możliwość pomocy przy projekcie ? Chodzi mi o dekorowanie scenerii
--- Koniec cytatu ---
Można bezinteresownie sobie coś udekorować i udostępnić jak koledzy wyżej. Jeśli chodzi o rozwój samej scenerii ze strony trasopisarzy nie jestem pewien gdyż autorka opuściła scenę maszynową jakiś czas temu, a pliki źródłowe nie są dostępne publicznie z tego co mi wiadomo.
Kapiszon:
OK dzięki za informację
Celuś:
RSF, oraz pełen teren posiada JAN21, także spokojnie, nic nie przepadło, tylko czeka na lepsze czasy. Te, z tego co widzę natomiast nadchodzą. Ja ze swojej strony jestem skora dokończyć sieciowanie jak się faktycznie zacznie solidnie rozwijać dekorowanie, oraz dalej ogarniać rozwój od strony rainsteda (poprawki poziomowania, dokładanie wskaźników i trzymanie porządku).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej