Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

D29-97/98/99/94/117 - Zakopianka

<< < (12/24) > >>

Kapiszon:
Ja obecnie posiadam już udekorowane wszystkie stacje na odcinku Chabówka-Nowy Targ także już nie długo się pojawi do pobrania

Kapiszon:

--- Cytat: Celuś w 01 Stycznia 2025, 14:26:33 ---RSF, oraz pełen teren posiada JAN21, także spokojnie, nic nie przepadło, tylko czeka na lepsze czasy. Te, z tego co widzę natomiast nadchodzą. Ja ze swojej strony jestem skora dokończyć sieciowanie jak się faktycznie zacznie solidnie rozwijać dekorowanie, oraz dalej ogarniać rozwój od strony rainsteda (poprawki poziomowania, dokładanie wskaźników i trzymanie porządku).

--- Koniec cytatu ---
i jak z tą siecią trakcyjną bo deko na odcinku Chabówka-Nowy Targu już na ukończeniu

Dziewiątka:
Póki co sieci nie ma i nie będzie (raczej), tak samo dróg. Natomiast jeśli o chodzi o dekoracje, to jest zrobione coś od Chabówki do Rabki przez @katom. Ja robię obecnie  od mostu w Nowym Targu w kierunku Zakopanego. Zrobiony jest również jako taki obrazek do demonstracyjnego i opisy, a także wymieniony tabor na bardziej odpadający czasowo.

Kapiszon:
A szkoda bo siec od chabówki do sieniawy ulatwia by prace

halo1halo:
Witam! W wolnym czasie udekorowałem sobie stację Zakopane. Nie mam dużego doświadczenia w dekorowaniu, więc może nie być idealnie.
Wiem, że projekt Zakopianki i tak został porzucony, więc myślę, że lepsze to niż nic, ponieważ mało osób podejmuje się dekorowania.
Plik z dekoracjami załączam poniżej.
Pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej