Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Bałtyk - SKM - Multi
Kuba_PL:
Zauważyłem, że gdy poda się wjazd od strony Wejherowa to tarcza od Wejherowa świeci na pomarańczowo a od Bałtyku Miasta na zielono. Zauważyłem także że na przejazdach, mimo że są zamknięte, samochody przejeżdżają.
youBy:
Faktycznie - skrajne tarcze od Wejherowa i Miasta są odwrotnie nazwane. Będzie poprawione przy najbliższej okazji.
YeloPL:
Teraz wszystko działa.
Jednak grając zauważyłem, że podając manewr na tarczy manewrowej nr 12 w Bałtyku Mieście wykolejnica nie zmienia swojego położenia (screen). Poza tym, niezwykle często występują u mnie różnego typu awarie semaforów, a brak sygnału zastępczego bardzo utrudnia prowadzenie ruchu w takiej sytuacji. Z tymi wyjątkami, gra działa świetnie.
youBy:
Wykolejnic jeszcze nie podpinałem do pulpitu. Na czym te awarie semaforów polegają? Sygnały zastępcze u mnie podają się normalnie. No i zaznaczam, że symbole na semaforach w maszynie nie są dopasowane do symboli w sterowaniu.
YeloPL:
Niestety nie sprawdziłem, jak wygląda to w grze, lecz jeśli problem się powtórzy, zrobię to. Na SCS pojawia się alarm, semafor mruga. Nie można w związku z nim nic ustawić - podać S1, Sz ani przebiegu. To samo było z tarczą man. - mrugała na żółto-czerwony kolor, AI na nią nie reagowało, stało i czekało.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej