Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Bałtyk - SKM - Multi

<< < (10/10)

Artysta51:
Macie może w planach aby dało się dyżurować nie tylko na Bałtyku ?

M79r:
Mam pytanie. Czy ktoś może rozbudowuje po cichu scenerie Bałtyk ? Pytanie jest powodowane dzisiejszym snem... Tak, tak nie patrzcie tak na mnie, wiem, że dziwne pytanie :P Mianowicie śniło mi się, że ktoś mocno rozbudował tą scenerie o nowe stacje, min. Bałtyk Wschód, na którym zabudowa była podobna do Starego miasta w Gdyni. Bałtyk Falochron, oraz Bałtyk Leśniczówka. Była też końcowa stacja Oleskowa zabudowa podobna do Świnoujścia z terminalem przeładunkowym, gdzie były kontenery, 2 dźwigi i plażą widoczną z pociągu na której leżeli ludzie. Dookoła tej stacji opływało morze (mniej więcej jak w realu Hel) Zakończone portem. Wcześniej przed tą stacją były farmy wiatrowe i fotowoltaiczne, oraz duże magazyny (candcpartners) Śniło mi się, że ktoś to prezentował filmik na YouTube wraz z opisem.

Joachimowicz:

lopolis:
Dzień dobry.
Zacznę od tego, że wiem, że ten wątek nie był dawno aktywny. Mam pytanie mam komputer z maszyną (stacjonarny podłączony przewodowo) i mam laptop z SCS (laptop jest połączony bezprzewodowo). Wpadłem na pomysł żeby połączyć to, czyli na komputerze będę miał maszynę (z włączoną scenerią Bałtyk - SKM - multi), a na laptopie będę miał SCS. I związku z tym mam pytanie, wiem skąd wziąć ip, lecz nie wiem skąd wziąć port i czy trzeba coś jeszcze ustawić (patrz screen). Mam w eu07.ini daną opcje multiplayer 1.
Edit: Po przeczytaniu dokumentacji SCS-1 zdałem sobie sprawę z faktu, że połączenie TCP/IP jest możliwe tylko w TD2.
Pozdrawiam.    

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej