Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

PASSENGER_PR_&_TLK_PACK by YES

<< < (6/22) > >>

EP08_015:
Nie powiedziałbym gdyż spakowane zipem tekstury zajmują coś kolo 30 MB !!!!!!1

ET22_RULZ:

--- Cytat: "EP08_015" ---Nie powiedziałbym gdyż spakowane zipem tekstury zajmują coś kolo 30 MB !!!!!!1
--- Koniec cytatu ---

To dziwne bo u mnie caly katalog 1xxa spakowany winrarem 3.11 wazy tylko 16,6 MB.

Mutopompka:

--- Cytat: "EU7_304" ---Tak szczerze mówiąc... to najwięcej paczki zajmuje wybajerowany instalator... :/
--- Koniec cytatu ---
CO do instalatora...

Te screeny, które się "przewijają: podczas kopiowania zajmują TYLKO 1.5MB, gdyż są spakowane w JPG-u z kompresją 75%.

--- Cytat: "ET22_RULZ" ---To dziwne bo u mnie caly katalog 1xxa spakowany winrarem 3.11 wazy tylko 16,6 MB.
--- Koniec cytatu ---

Ale zauważ, że ja robiłem instalator samych textur, które każda "waży" 1.5MB
Nie umieszczałem tam modeli Kakisha wraz z charakterystykami.

Dla sprawdzenia weź wypakuj te teksturki gdzieś indziej, potem spakuj wraz z 1xxa winrarem i popatrz, ile zajmują...

Sam instalator (bez plików, bez żadnych "udziwnień" w postaci screenów) waży tylko 115kB.

zbych:
Textury bardzo ładne ale wpisy w scn "test" i w info.. do niczego!!!

PO wgraniu paczki mnie wywalało nastepujaco...???
5051-304510-1 from pkp/1xxa/abdnu   Error=8@ 0..itd..   oraz  1xxa/abdun_b...?
Co do pierwszego to..
wpis  node -1 0 5051-304510-1 dynamic PKP\1xxa ABDNU_160 ABDnu 0.0 nobody 3 0 enddynamic
 a w katalogu pkp/1xx pliki mmd, t3d i.chk są..abdUN..!!!to sie chyba różni od..NU..!!!?  po zmianie OK>>
 Co do drugiego wpisu  ..
  //node -1 0 5051-304510-1 dynamic PKP\1xxa ABDNU_160 ABDnu_b 0.0 nobody 3 0 enddynam.. to tutaj nie ma pliku ABDnu_b..? wiec musiałem wyrzucić   _b.. i jakos odpaliło..!!!                                                                                                                                                                                              Co do dyskusji o możliwość udostepniania plików ewentualnie innych dziel róznych autorów to do tej pore na naszym Symulatorze wszystko działało na zasadzie darmowego udostepniania swojej twórczosci dla wszystkich użytkowników bez zadnych podziałów czy pytania sie  co troche o zgode autorów!!!
W końcu autorzy tych dzieł tez przy tworzeniu czy testowaniu korzystali z samego darmowego przeciez i nie wymagającego pytania o zgode naszego Symulatora ..czy tez z doswiadczenia innych kolegów??
Tak było na poczatku tworzwnia tej strony i dzieki temu ona powstała..!
Nie wiem dlaczego teraz nagle niektórz chca zmieniac te zasady  i nagle trzeba prosic o zgode niekrótych..?
Rozumie prawa auturo do udstepniania lub nie jego dzieł ale jezeli juz cos jest na naszej stronie to jest to dla wszystkich i nie zmieniajmy starego Świetego Prawa naszej Strony Maszyna EU-07 Sym...
Nikogo przeciez tu sie na siłe nie trzyma ale to tez nie tak ze nagle sie obrazam ,,-To zabieram zabawki i nie pozwalam bo to moje"..!!
Jezeli juz zdecydowałeś sie cokolwiek opublikowac na tej stronie to jest to od tej pory własnoscią wszystkich z niego korzystających..!
Tak ze dziwie sie skąd nagle niektórz maja jakies ALE..co do reguł...!!!

Pozdrawiam i licze na poprawienie Paczki aby wszystko działało OK>>>

EP08_015:
Nic nato nie poradzisz ani ja ani inni ze niektórzy powiedzą "a wystawiaj w koncu dla wszystkich to robilem" a inna osobe trzeba niekiedy błagac i nachodzić dość czesto by cokolwiek uzyskac w sensie tylko dogadania sie by cos mozna bylo zalaczyc. pliki ktorych nie macie sa troche przezemnie poprzerabiane wiec nadal mysle czy poprostu na bezczelnego nie dac i koniec. A co tam najwyjez powie sie autorowi "a niech se gada" grunt ze my mamy. Ale tak tez nie mozna robic. Za to admini tu przewiduja ciezkie kary w postaci bana for ever. Jestem po rozmowie z adminem i powiem wam iz niestety kazal czekac puki autor t3d czyli wielmożny pan Kakish nie wyrazi zgody. A o to trza bedzie go specjalnie przekonywac niestety:(

Ja tam czepiać się nie chce ale nick autora to Kakish a nie Khakish lub Kakisch. Uprasza sie o popawną pisownię :)
Oli_EU

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej