Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

PASSENGER_PR_&_TLK_PACK by YES

(1/22) > >>

EP08_015:
Witam.

Wraz z kolegami @Jarasem, @Speedem i @Mutopompką przygotowujemy paczkę, zawierająca tekstury wagonów pasażerskich.

Będą to wagony przeznaczenia specjalnego (salonki, bar, 1/2 klasa i wagon do przewozu osób niepełnosprwanych a takze 2 kuszetki i sypialny) Oraz wagony pierwsze i drugiej klasy na szybkości 120, 140 i 160 km/h.
Passenger pack pojawi się jeszcze w tym tygodniu.

Jest to cześc pierwsza paczki zawierająca tekstury PR czyli Przewozy Regionalne.

Został opracowany ciekawy instalator, dodane zostały prawie wszystkie cześci składowe paczki wraz z niezbędnymi informacjami do jej uruchomienia i uzytkowania.

Początkowo zawierała modele Khakisha, jednak ze względu na to, iż autor tych modeli nie wyraził zgody na ich umieszczenie (ma do tego prawo) proszę ściągnąć traskę ---> TRANSYLWANIA <--- w celu poprawnego działania tekstur.

W tej paczce zawarta będzie mała traska testowa w celu "popatrzenia" sobie na te wagoniki... :))))

Całość paczki wynosić będzie około 10MB.

CT:

--- Cytat: "EU07-483" ---Podniecacie sie tym packiem jak żaba otwarciem kanału.
IMO to połowa tekstur z TLK pack (co za nazywy) jest do poprawy bo za duzo niebieskiego
--- Koniec cytatu ---

Poprostu rece mi opadly. To, że forma przedstawienia tego wyrobu jest taka jaka jest to nie upowaznia Ciebie do krytyki!
EU07-483: Odezwał sie tworca zajebistych dodatków. Nie interesuja Cie te tekstury, to
zamknij sie i nie udzielaj laskawie. Co z tego, ze sa niedociagniecia? Jak ktos zrobi trase 300 metrow prostego odcinka z trzema stacjami to malo sie nie zlejecie ze szczescia. Zrob foty tych wagonow, dokonaj obrobki graficznej i poskladaj w teksturke...zobacz jak to fajnie sie robi.
Temat został zmoderowany i mam nadzieje, ze kol EP08_015 wybaczy Ci to chamstwo.

Cesky Kretek:
A tak na boku - co do MaSzyny zrobił kolega EU07-483 ?

EP08_015: Wciąż nie mogę się doczekać teksturek! :] Pozdrawiam.

EDIT:
Mineło 5 godzin i 21 minut - nie widzę odpowiedzi...
Czyli: może zamiast tak krytykować, czas samemu coś zrobić ?

EP08_015:
Vamp paczke dostaniesz odemnie osobiście. To mogę Ci obiecac. A tak na boku kolega eu07-483 uświadomił mi i innhym tez przy okazji jak warto cokolwiek ludziom dawać. Jednym słowem nie warto było poświęcać tej paczce 4 miesięcy pracy kilku ludzi by teraz słuchać takie obraźliwe uwagi ze strony tego usera.

EU07-483:
Ja nie wyrażałem opini na temat tego co zrobiłes - bo tekstury są naprawde świetne i nie ma co ich porównywać do tego co do tej pory jeździło na wagonach. Jesteś chyba pierwsza osoba która przy robieniu tekstur zrobiła porządną obróbke zdjęć. Jedyne co krytykuje to rozmowy na forum jak na gadu-gadu. I nigdzie nie napisałem "to co robisz to wielki syf, jesteś do dupy", ale czytajac to co piszecie to chyba odemnie tego oczekujecie...

Dodano po 2 minutach:

--- Cytat: "vampirek1" ---A tak na boku - co do MaSzyny zrobił kolega EU07-483 ?

EP08_015: Wciąż nie mogę się doczekać teksturek! :] Pozdrawiam.

EDIT:
Mineło 5 godzin i 21 minut - nie widzę odpowiedzi...
Czyli: może zamiast tak krytykować, czas samemu coś zrobić ?
--- Koniec cytatu ---

Nie mam zamiaru spowiadać sie z tego co zrobiłem, a zwłaszcza tobie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej