Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
PASSENGER_PR_&_TLK_PACK by YES
|andy|:
--- Cytat: "EP08_015" ---Kolego Andy. Najchętniej wystawiłbym t3d te ktore posiadam. Mimo iż sąw transylawanii zawarte są to starsze wersje. Tekstura pasuje ale. wlasnie czy bedzie to przestepstwem, jesli damy mmd kakiszowe???
--- Koniec cytatu ---
Jeśli dasz wpisy właściwe? To nie będzie przestępstwo, to tak jakby karać kogoś za umieszczenie w internecie tekstu piosenki, gdy nie udostępnił pliku .mp3.
[EDIT] Jeszcze coś. Zmieniłem nazwę plików Abdun na bddisu (tylko zmieniłem nazwę, w plikach się nie grzebałem). Wpis dla inwalidzkiego wygląda tak: node -1 0 BRDHNU dynamic PKP\1xxa bddisu_120 bddisu 0.0 nobody 3 0 enddynamic a w symulatorze mam wagon AB. Czy tekstura jest przypisana do modelu AB? Podejrzewam, że tak, bo przy wpisie node -1 0 BRDHNU dynamic PKP\1xxa ABDNU_160 abdun 0.0 nobody 3 0 enddynamic owszem, mam wagon AB, lecz z teksturą abdun.bmp .
Dodano po 7 minutach:
--- Cytat: "EP08_015" ---Chcialbym by sie ktos z "góry" wypowiedzial. Jesli administracja wyrazi zgode na publikacje t3d mmd i chk ostatnich wersji kakiszowych to nie ma sprawy za 20 minut macie to co ja no i wpisy beda pasowac.
--- Koniec cytatu ---
Skoro Kakish nie wyraził na publikację plików zgody to tego nie rób. Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby dać właściwe wpisy do wagonów (zwłaszcza, że adres, spod którego można, a nawet trzeba, pobrać Kakishowe wagony jest ogólniedostępny.
EP08_015:
Pass pack byl robiony pod najnowsze wersje t3d mmd i chk jakby co. Zobacz czy da cos zmiana nazwy 3 plikow
moze beda pasowac potem do wpisow.
zmien nazwy mmd t3d i chk .
skopiowac pliki te co macie i pozmieniac nazwy na:
111a.mmd 111a.t3d 111a.chk
po czym z powrotem je przeniesc do katalogu 1xxa
|andy|:
--- Cytat: "EP08_015" ---Pass pack byl robiony pod najnowsze wersje t3d mmd i chk jakby co. Zobacz czy da cos zmiana nazwy 3 plikow
moze beda pasowac potem do wpisow.
--- Koniec cytatu ---
Zrobiłem tak: pliki abdun.t3d, .mmd i .chk skopiowałem z inną nazwą tak, że w chwili obecnej mam zarówno pliki abdun.t3d (i in.) jak i bddisu.t3d (czyli przechrzczone abdun). No i mam to co mam, czyli wagon AB z tą mniejszą teksturą. A na modelach 1xxa te tekstury się krzaczą.
EP08_015:
Tekstury abdnu i bddisu beda sie krzaczyc. Dalem je bo w koncu sa dobre poprostu nie ma do nich dobrego modelu. Przeciez nie bede kakisza na kolanach blagal by male poprawki zrobil i wyeksportowal. Prosilem blagalem i nadal olał sprawe więc z przykrościa mowie wam iż:
Abdnu raząco bedzie się krzaczyl. Natomiast bddisu jeszcze jest do zniesienia. Gdyby tu towarzystwo nie bylo aż tak wrazliwe na punkcie publikowania czyis plikow, chodz chyba modele kakisza sa w bugs od bynajmniej roku to bym wam dal doslownie wsie pliki i po sprawie by bylo. Ale nikt tu nie chce skonczyc z banem z powodu dawania czegos bez niczujej zgody.
Aczkolwiek modele kakisza pojawily sie pierwszy raz w scenerii Transylwania. I gdynbbym mimo wszystko je tez wystawil u siebie to chyba nie bylo by mowy o udostepnianiu czegos nielegalnie poniewaz juz wczesniej zostaly wydane ze scenerią. Były by jedynie po małych poprawkach.
Niech się wreszcie góra wypowie na ten temat.
|andy|:
--- Cytat: "EP08_015" ---
Abdnu raząco bedzie się krzaczyl. Natomiast bddisu jeszcze jest do zniesienia. Gdyby tu towarzystwo nie bylo aż tak wrazliwe na punkcie publikowania czyis plikow, chodz chyba modele kakisza sa w bugs od bynajmniej roku to bym wam dal doslownie wsie pliki i po sprawie by bylo. Ale nikt tu nie chce skonczyc z banem z powodu dawania czegos bez niczujej zgody.
--- Koniec cytatu ---
Dobra, dobra. To teraz powiedz mi czy do modelu abdun z Transylwanii jest domyślnie przypisana tekstura czy nie? Jeśli nie to czemu mimo, jak mi się wydaje, wpisu zamiast inwalidzkiego mam AB i czemu mam jedną teksturę AB mimo, że inną mam we wpisie?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej