Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

PASSENGER_PR_&_TLK_PACK by YES

<< < (3/22) > >>

uetam:
Skonczyliscie juz te klotnie? Moze podajcie linka do tej paczki i dajcie sobie na luz z tymi zaczepkami, co?
Ladnie to tak w swieta?

EP08_015:
Przy ostatniej rozmowie nie wyrazil zgody ale nie wazne tekstury sa "nasze" i będa jutro.

Mutopompka:
Witam! Jako twórca instalatora już podaję sznureczek (waga pliku: 13741 KB): - - > Passenger Pack < - -

Co z nim zrobić? Chyba wiecie :)
Więc od razu zaznaczam: nie ma w tej paczce modeli wagonów z paczki @ Kakisha o nazwie 1xxa. Musicie sami ją zassać lub pobrać traskę --> TRANSYLIWANIA <--

Jeśli macie modele 1xxa wystarczy zassać paczkę Passenger Packa i odpalić, potem klikać jak na normalnym instalatorze.

Paczkę wystawiłem na serwer eu07.pl. Skoro paczka została opublikowana wątek przeniosłem do działu Tekstury.
Oli_EU

|andy|:

--- Cytat: "Mutopompka" ---Witam! Jako twórca instalatora już podaję sznureczek (waga pliku: 13741 KB):
--- Koniec cytatu ---

Chciałem zwrócić uwagę na błędy w pliku wpisy.txt. Wszędzie jest odnośnik do modelu 111a (np. node -1 0 5051-304510-1 dynamic PKP\1xxa bdnu_120 111a 0.0 nobody 3 0 enddynamic), a modele Kakisha (te zawarte w paczce z Transylwanią) mają w pliku nazwę 1xxa.t3d (i odpowiednio .mmd i .chk).
Wpis do wagonu AB jest następujący: node -1 0 5051-304510-1 dynamic PKP\1xxa ABDNU_160 ABDnu 0.0 nobody 3 0 enddynamic . Czyli odnosimy się do modelu ABDnu, podczas, gdy model Kakisha jest nazwany abdun.t3d (i odpowiednio .mmd i .chk). W wagonie dla niepełnosprawnych żądamy modelu "bddisu" podczas gdy taki nie istnieje (podejrzewam, że powinien być to model abdun.t3d). Poprawicie ten plik póki jeszcze nie zaczęła się litania postów, że ludziom się sypie.

Ogólnie gratuluję, świetna robota (no i jest białostocki akcent).

EP08_015:
Kolego Andy. Najchętniej wystawiłbym t3d te ktore posiadam. Mimo iż sąw transylawanii zawarte są to starsze wersje. Tekstura pasuje ale. wlasnie czy bedzie to przestepstwem, jesli damy mmd  kakiszowe???

Chcialbym by sie ktos z "góry" wypowiedzial. Jesli administracja wyrazi zgode na publikacje t3d mmd i chk ostatnich wersji kakiszowych to nie ma sprawy za 20 minut macie to co ja no i wpisy beda pasowac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej