Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wrzosy - otwarte testy
Tomnord15:
Pobrałem wszystkie wymagane pliki i dalej wywala do pulpitu. Czy to na pełnym czy shaderowym trybie. Loguje jakieś braki plików audio stukotu eu07 oraz jakieś componenty sm42. Nie mam pomysłu co jest nie tak.
MP5:
Potwierdzam przejezdność KS34800, nawet w razie opóźnienia przy zwalnianiu jednotoru Dębica-Wrzosy (wina moja, rzadko jeżdżę Impulsem...). Paczka dodatkowa rozwiązała wszystkie kłopoty ze scenerią na l053 (brak peronów na Dębicy Wsch i Tumlinie).
Jedna uwaga - przystanków na scenerii jest sporo i może to być męczące przy dłuższych misjach osobowych i chyba najwygodniej było by aby osobowe jeździły najdalej od Wolicy do Dębicy a dalsze trasy to już przyśpieszone/Inter Regio gdy chodzi o połączenia regionalne. Chyba że ktoś chciałby mieć misję osobową i to jeszcze z doklejonym Całkowem...;-)
Ale ogólnie - wyrazy uznania dla Autora za te scenerię
Stele:
--- Cytat: Tomnord15 w 04 Września 2021, 19:04:37 ---Pobrałem wszystkie wymagane pliki i dalej wywala do pulpitu. Czy to na pełnym czy shaderowym trybie. Loguje jakieś braki plików audio stukotu eu07 oraz jakieś componenty sm42. Nie mam pomysłu co jest nie tak.
--- Koniec cytatu ---
--- Kod: ---Nieobsłużony wyjątek w lokalizacji 0x00007FFC2093DBDC (nvoglv64.dll) w eu07-x64_210606_crashdump_20210904_190332.dmp: 0xC0000005: Naruszenie zasad dostępu podczas odczytywania w lokalizacji 0x00000258EB20C000.
--- Koniec kodu ---
Hurtoaxt:
Scenariusz z IC8310 jest całkowicie przejezdny.
youBy:
Na nowym exe shp nie włącza się nad rezonatorem - to chyba omawialiśmy na czacie, że to kwestia używania jednego eventu shp. Na przystankach od Dębicy do Jerzynianki (tyle sprawdziłem) trzeba było blisko W4 podjechać, żeby złapało punkt rozkładowy - ja starałem się stawać tyłem przy przejeździe, żeby ludzie daleko nie chodzili.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej