Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EC Dobre - dekoracja elektrociepłowni i okolic

<< < (3/6) > >>

Piotr93:
Skoro takie chęci wykazujesz wszędzie to pokaż na co cię stać i napisz scenariusz :P

M79r:
Jak już jesteśmy przy Bałtyku, to rozmyślałem na tej scenerii, aby z tych 2 bocznic (te zakłady co tam  niby są) Aby je przebudować na port morski, powstawiać wagony jakieś gruszki, eaos-y, zaes-y czy wagony ze stalą. Obudować teren jakoś halami, suwnicami , kontenery. I porobić takie nazwijmy to mola z torami, które wychodzą w morze... Ale znowu statków nie ma. A żuraw budowlany (ten żółty co mamy) do portu chyba nie pasuje. Wiem, że była tez koncepcja połączenia Bałtyku ze scenerią Szczecin, a co za tym idzie dłuższe i fajniejsze bardziej urozmaicone misje. ale no właśnie na koncepcji sie skończyło. O ile ten port bym jako ogarnął, to z dokoptowaniem Szczecina grubsza sprawa jak dla mnie.

jakisrandomowynoob:
@KKMINT ja robię dekoracje na tej oddzielnej scenerii, to co jest na Bałtyku raczej mi się nie przyda, podobieństwa obydwu scenerii kończą się za płotem EC, na Bałtyku mamy magistralę, a oryginalnym EC Dobre podrzędną, zapomnianą przez prawie wszystkich stacyjkę. Pewnie jeszcze z przenoszeniem dekoracji pomiędzy sceneriami byłby ogrom roboty, nie wiem czy nie więcej niż ze zrobieniem tego samego ręcznie.

Piotr93:
To dlaczego jeszcze żadnej twórczości oprócz postów nie pokazałeś w teście?

jakisrandomowynoob:

--- Cytuj ---To szkoda, bo chciałem w końcu cos zrobić, a pisanie scenariuszy to moja ulubiona robota...
--- Koniec cytatu ---
Zawsze możesz dorobić do Bałtyku, nikt nie broni, a jak mogę o coś prosić to daj kibli od serca, teraz wszystko pozamieniane na elfy i impulsy i nie idzie kiblem z rozkładem nadążyć, plus w następnej wersji ma wyjść całkiem sporo kibli SKM Trójmiasto (trochę tego na repo się jakiś czas temu pojawiło, nie pamiętam ile dokładnie ale na 3 pociągi 2-kiblowe powinno starczyć), więc nawet będą pasować.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej