Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Lokomotywa EP01 do pobrania
hejnal:
W pierwszych wersjach symka, było tylko EU07.exe oraz pliki „bat” z wpisami scenerii i pojazdu do prowadzenia. Potem pojawił się dodatek Start.exe napisany przez Pita. Wersja 2200204 wyszła już ze startem. Później w osobnym wątku na forum zaczęły się pojawiać nowsze wersje Start.exe a było ich chyba ze cztery. Wersja 160704 pojawiła się już z najnowszą wersją Start.exe.
zbych:
--- Cytuj ---Szczerze mówiąc, nie wiedziałem o tym (choć nie wiem, co ma oznaczać ten znak zapytania na końcu pierwszego Twojego zdania :-)
--- Koniec cytatu ---
To tez moja wątpliwosc czy to tylko u mnie czy u wszystkich?
Bo faktycznie wersji symka jest chyba tyle ilu uczestników tej zabawy.Co do pliku Start exe to odpowiedział nam na to @hejnał i dlatego uwazam ze obecnie kazdemu symek zachowuje się inaczej czy w uruchomieniu,? czy potem przy wgrywaniu róznych dodatków..?
A teraz jeszcze o samej EP01.. u mnie w obu wersjach symka nie dosc ze trakcja znika co chwila to jeszcz przy mijaniu innych składów nie widać textur niektórych wagonów tylko same wózki???
Czy wpływ na to ma textura szyb?
Pozdrawiam...
hejnal:
Nie tekstura tylko kanał alpha tekstury. Marcin_EU by to lepiej wytłumaczył. Tu jest więcej na ten temat http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=1953&start=0
piotrek852:
Możecie powiedzieć co jest bo u mnie wyświetla błąd:
Unrecognized command: 4atmo
a mam wersje symka: 160704-unoff
a log wygląda tak:
Starting MaSzyna rail vehicle simulator.
Compilation 160704v01
Renderer:
GeForce2 GTS/AGP/SSE
Vendor:
NVIDIA Corporation
OpenGl Version::
1.4.0
Supported Extensions:
(...)
Font init
Font init OK
Sound Init
Loading - texture: textures\logo.bmp
OK
Sound Init OK
Textures init
Textures init OK
Models init
Models init OK
Ground init
Unrecognized command: 4atmo
Mutopompka:
--- Cytat: "piotrek852" ---Unrecognized command: 4atmo
--- Koniec cytatu ---
Popatrz, czy w pliku SCN, który odpalasz czasem nie masz wpisu
--- Kod: ---4atmo xxxxxxxxxx
--- Koniec kodu ---
Jeśli jest po prostu wywal tę 4 i będzie ok.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej