Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Drawinowo od nowa
EP08_015:
A nie lepiej rozwiazac problem dodajac popych? Napewno dalo by sie dopisac te pare linijek kodu i wstawic np tamare lub cos innego.
MasterYoda:
Exe nie ogarnia popychu.
tmj:
--- Cytat: EP08_015 w 07 Czerwca 2021, 15:39:36 ---A nie lepiej rozwiazac problem dodajac popych? Napewno dalo by sie dopisac te pare linijek kodu i wstawic np tamare lub cos innego.
--- Koniec cytatu ---
To dopisz. Skoro wiesz ze bedzie to tylko kilka linijek to zapewne wiesz rowniez jakie one beda, i gdzie je wstawic.
EP08_015:
Dla takich fachowcow jak transkei wszystko jest mozliwe. W ostatecznosci mozna zmienic opis scenariusza i polowe skladu wagonow zostawic w grodzisku. No chyba ze ten tor jeszcze jest do czegos potrzebny.
jagoda:
Teraz już wszystko u mnie gra. Napięcie z 4500 dałem na 450000 . Prąd już nie zanika. A jeżeli chodzi o inne postoje to trzeba grzebać w rozkładach jazdy. Za każdym razem jest trochę inny układ wypuszczania pociągów na szlak. Na przykład et42 wyjeżdżający luzem do towarowej ma czas 12:30 a semafor podaje się 12:25 i tu już się zaczyna kopać. Za drugim razem jest inny wariant , odwrotnie jest ok. Nie wiem czy to akurat jest wasz problem z wywalaniem scenerii ale moje pociągi dojeżdżają tam gdzie trzeba. I jeżdżę scenerią na full.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej