Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
l053 - zalesianie
Kermit:
Dyskusja naniskim poziomie.
Do widzenia.
KubaLokomotiv:
--- Cytat: HeroPie312 w 31 Marca 2021, 09:59:58 ---Panowie drodzy. Ja jestem technikiem transportu kolejowego i wiem co robię.
--- Koniec cytatu ---
Też jestem technikiem transportu kolejowego i wszystkie rośliny muszą być min. 15 metrów od torowiska. Niezależnie od typu linii kolejowej :)
hanys:
Zapraszam na linię nr 151 Chalupki-Rybnik Towarowy, a dokładniej na odcinek Bełsznica-Wodzisław Śląski. Fotka z 2018, ale obecnie jest jeszcze gorzej. Gdzie te 15 metrów?
--- Cytat: HeroPie312 w 31 Marca 2021, 09:59:58 ---[...] Ja jestem technikiem transportu kolejowego i wiem co robię. [...]
--- Koniec cytatu ---
To w końcu jesteś technikiem, czy chodzisz do szkoły aby zostać technikiem, bo na czacie można wywnioskować sprzeczne informacje.
Kermit:
jaki IZ takie 15 metrow co ci zrobie
KubaLokomotiv:
--- Cytat: hanys w 31 Marca 2021, 23:08:18 ---Zapraszam na linię nr 151 Chalupki-Rybnik Towarowy, a dokładniej na odcinek Bełsznica-Wodzisław Śląski. Fotka z 2018, ale obecnie jest jeszcze gorzej. Gdzie te 15 metrów?
--- Koniec cytatu ---
Właśnie zerknąłem do przepisów. Z tego co widzę to min. odległość (poza lasami) może wynosić 6 metrów. Źródło tych informacji jest w Dz. U. 2020 poz. 1247. Chyba, że to ja źle je zinterpretowałem.
I tak zaprzeczyłem sam sobie, ale gdzieś mi umknęła ta nowelizacja przepisów :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej