Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

l053 - zalesianie

<< < (3/5) > >>

Kermit:
Dyskusja naniskim poziomie.
Do widzenia.

KubaLokomotiv:

--- Cytat: HeroPie312 w 31 Marca 2021, 09:59:58 ---Panowie drodzy. Ja jestem technikiem transportu kolejowego i wiem co robię.
--- Koniec cytatu ---

Też jestem technikiem transportu kolejowego i wszystkie rośliny muszą być min. 15 metrów od torowiska. Niezależnie od typu linii kolejowej :)

hanys:
Zapraszam na linię nr 151 Chalupki-Rybnik Towarowy, a dokładniej  na odcinek Bełsznica-Wodzisław Śląski.  Fotka z 2018, ale obecnie  jest jeszcze gorzej. Gdzie te 15 metrów? 

--- Cytat: HeroPie312 w 31 Marca 2021, 09:59:58 ---[...] Ja jestem technikiem transportu kolejowego i wiem co robię. [...]

--- Koniec cytatu ---
To w końcu  jesteś  technikiem, czy chodzisz do szkoły  aby zostać  technikiem, bo na czacie można  wywnioskować  sprzeczne informacje.

Kermit:
jaki IZ takie 15 metrow co ci zrobie

KubaLokomotiv:

--- Cytat: hanys w 31 Marca 2021, 23:08:18 ---Zapraszam na linię nr 151 Chalupki-Rybnik Towarowy, a dokładniej  na odcinek Bełsznica-Wodzisław Śląski.  Fotka z 2018, ale obecnie  jest jeszcze gorzej. Gdzie te 15 metrów?
--- Koniec cytatu ---

Właśnie zerknąłem do przepisów. Z tego co widzę to min. odległość (poza lasami) może wynosić 6 metrów. Źródło tych informacji jest w Dz. U. 2020 poz. 1247. Chyba, że to ja źle je zinterpretowałem.

I tak zaprzeczyłem sam sobie, ale gdzieś mi umknęła ta nowelizacja przepisów :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej