Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
l053 - zalesianie
holowka112:
Przepisy przepisami, a tak naprawdę są takie linie gdzie drzewa i inne krzaki rosną tuż przy torach(np. Linia 137, tak wiem to niezelektryfikowana linia, ale na innych też tak jest i tu nie mam na myśli lasów tylko przytorowe krzaki). Moim zdaniem warto stworzyć wersję v2 zamiast robić aktualizację tej scenerii, a dodatkowo zadba się o osoby ze słabszymi komputerami (będą jeździć "po pustyni"), a osoby z mocniejszym sprzętem będą jeździć po wersji v2.
bve2:
Wyglada to niezle , szlak ok , byle na peronach nie panoszylo sie trawsko za bardzo. Nie zniechecajcie kolegi panowie , inaczej wszyscy bedziemy czekac na Simrail2021...
KubaLokomotiv:
No dla mnie też wygląda to kozacko i czekam na efekty końcowe pracy kolegi. Jednakże no, jeśli już mamy stosować się do przepisów obowiązujących no to te 6 metrów musi być, choć wiadomo, że na polskiej kolei widujemy przedziwne anomalie :P
HeroPie312:
Prace cały czas posuwają się do przodu. Na święta zrobię sobie przerwę, lecz przed nimi trzeba coś pogrzebać.
Aktualnie pracuję na szlakiem Dębica Osobowa - Dębica Towarowa. Szlak to dosłowna Sahara. Na wyjeździe z Dębicy Tow. w stronę osobowej powstał robny lasek. Zakryje on część pustyni.
Zdjęcie porównujące na dole.
Po uzgodnieniu z twórcą scenerii Wrzosy Panem @MaciejM odpuszczam sobie stację Dębica Osobowa - działam tylko do ustalonej granicy.
Plan będzie przebiegać bez większych zmian, prócz w/w. Etap pierwszy jest już ukończony w 67%. Jeśli wszystko pójdzie pomyślnie, to etap pierwszy do 2 tygodni powinien zostać skończony, zakładając poprawki i drobne opóźnienia.
Preki:
Taka drobna sugestia - tam gdzie się urywa teren zrobiłbym ściany lasu. Wiadomo że niezbyt estetyczne rozwiązanie ale lepsze to, niż widoczna otchłań.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej