Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Próbka traski do ściągnięcia :)

<< < (12/25) > >>

mareczek:

--- Cytat: "wojtazz" ---
--- Cytuj ---
O ja, jazda pospiechem 30, 40 km/h to bedzie cos ;-)
--- Koniec cytatu ---

50 tez bedzie momentami :P
--- Koniec cytatu ---

A od Boleszkowic osiagniemy slimakowa predkosc swiatla, ktora wynosi 60 km/h! :-) Fakt, ze w druga strone sa nawet odcinki na 100 (wiem, Bog trafil nie w to miejsce i zamiast modernizowac w tych czasach E-20, trafilo na Nadodrzanke :P).

uetam:

--- Cytat: "wojtazz" ---
--- Cytuj ---
O ja, jazda pospiechem 30, 40 km/h to bedzie cos ;-)
--- Koniec cytatu ---

50 tez bedzie momentami :P
--- Koniec cytatu ---

Toż to juz praktycznie wejscie z czasoprzestrzen :D
Ale przynajmniej biedne loki sie nie mecza przy tych 50 km/h ;]

wojtazz:

--- Cytat: "mareczek" ---
A od Boleszkowic osiagniemy slimakowa predkosc swiatla, ktora wynosi 60 km/h! :-) Fakt, ze w druga strone sa nawet odcinki na 100 (wiem, Bog trafil nie w to miejsce i zamiast modernizowac w tych czasach E-20, trafilo na Nadodrzanke :P).
--- Koniec cytatu ---

Ale to chyba nie wynika z obecnej modernizacji Nadodrzanki tylko jeszcze z czasow, kiedy Nadodrzanka byla bez druta i calkiem znosnie sie tam jezdzilo, tak jak na Swinoujscie kiedys. A teraz sluzby na "Kacze doly" sa utrapieniem mechanikow :) Chociaz do obrobienia tam tych pospiechow poza sezonem to nie ma za wiele :) Linie dobily towary, ktore jezdza do Dolnej Odry w ilosciach znacznych, czyli kasa z linii idzie i to spora ale jakos na nia nie wraca juz w postaci inwestycji... :/

Mariusz W.:

--- Cytat: "wojtazz" ---Linie dobily towary, ktore jezdza do Dolnej Odry w ilosciach znacznych, czyli kasa z linii idzie i to spora ale jakos na nia nie wraca juz w postaci inwestycji... :/
--- Koniec cytatu ---
Do Dolnej Odry jeżdżą 4 pociągi i to niecodziennie.

wojtazz:

--- Cytat: "Mariusz W." ---
--- Cytat: "wojtazz" ---Linie dobily towary, ktore jezdza do Dolnej Odry w ilosciach znacznych, czyli kasa z linii idzie i to spora ale jakos na nia nie wraca juz w postaci inwestycji... :/
--- Koniec cytatu ---
Do Dolnej Odry jeżdżą 4 pociągi i to niecodziennie.
--- Koniec cytatu ---

Moze do Dolnej Odry samej to tak, ale sa tez przeciez towary, ktore jada Nadodrzanka do Szczecina lub dalej na Swinoujscie, wlasnie jada lacznica, ktora jest w zaczetym fragmencie trasie przedstawiona :) Bo w nadodrzanka.scn mamy kolejno: Szczecin Dabie(start)-podg Szczecin Zdroje-Szczecin Podjuchy-Szczecin Klucz (tego nie widac :D)-Daleszewo Gryfinskie-Czepino-(bocznica odchodzaca w pewnym momencie prowadzi do Gryf-Skandu, ktory to produkuje m.in. brykiety i podpalki do grill`a :))Gryfino-Dolna Odra. To tak jakby ktos nie wiedzial gdzie jedzie ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej