Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Próbka traski do ściągnięcia :)
Gumastic:
Fragment Puszczy Bukowej koło Zdrojów wyszedł Ci pięknie. No i ten nasyp przy wjeździe do Gryfina.
Realizm na najwyższym poziomie.
Mariusz W.:
--- Cytat: "wojtazz" ---Moze do Dolnej Odry samej to tak, ale sa tez przeciez towary, ktore jada Nadodrzanka do Szczecina lub dalej na Swinoujscie, wlasnie jada lacznica, ktora jest w zaczetym fragmencie trasie przedstawiona :) Bo w nadodrzanka.scn mamy kolejno: Szczecin Dabie(start)-podg Szczecin Zdroje-Szczecin Podjuchy-Szczecin Klucz (tego nie widac :D)-Daleszewo Gryfinskie-Czepino-(bocznica odchodzaca w pewnym momencie prowadzi do Gryf-Skandu, ktory to produkuje m.in. brykiety i podpalki do grill`a :))Gryfino-Dolna Odra. To tak jakby ktos nie wiedzial gdzie jedzie ;)
--- Koniec cytatu ---
No ale i tak jest mało tych towarowych. Teraz było trochę więcej, bo jeździły objazdem, ale teraz znów będzie mało...
dehu:
Jestem troche chyba nie wtejemniczony.. Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym projektem Nadodrzanki ?? Jakaś trasa czy tylko pomysł??
|andy|:
--- Cytat: "dehu" ---Jestem troche chyba nie wtejemniczony.. Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym projektem Nadodrzanki ?? Jakaś trasa czy tylko pomysł??
--- Koniec cytatu ---
Poszukaj wsród postów, ktoś podał link do kawałka trasy, której tworzenie autor porzucił, lecz zastanawia się nad wznowieniem. Czyli jest to projekt w trakcie realizacji, która została przerwana.
dehu:
Musze przyznać wam racje.. Nadodrzanka jest faktycznie ładna :) choć wjechałem pare razy w słup czy most. Za to różnorodność sygnalizacji bardzo mi sie podobała :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej