Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Częstochowski Węzeł Kolejowy i Linia 61

<< < (22/35) > >>

wacek12321:
W załączniku W - wiosna coś nie pasuje po lewej na dole z facetem na ławce, 3 nogi chyba ma :P

KibelAtomowy:
Ja nawet jakbym miał czas pomóc (12 h dziennie w pracy przez 6 dni i wyjazdy na rozmowy kwalifikacyjne obecnie), to ze swoim kartoflanym laptopem niewiele zdziałam :( mam złe przeczucie, że mi ta sceneria ciąć będzie ostro. Piękny ten wjazd, łaziłem tam wiele razy i zupełnie jakbym obserwował realne miejsca. Obok ul Spacerowa.. eh

Czas kupić risera i zmontować external gpu :V

Nie mogę się doczekać testów. Może jakoś będzie chodzić.

JAN21:
Miejscuweczka pierwsza klasa jest. Jeszcze wieżowce w tle dojdą dedykowane i drogi przejdą mały lifting. Aktualnie pracę są prowadzone przy pozostałych bocznicach w Częstochowie, w następnej kolejności dojdą brakujące drogi i zostanie wczytany teren HQ z NMT dla całego Miasta. Perony są gotowe w Kusiętach, Lusławicach i Podlesiu. Na pozostałe przystanki brakuje materiałów i czasu żeby te materiały zdobyć, tak więc jeśli ktoś jest z okolic Staropola Częstochowskiego i Koniecpola Magdasza to prosił bym o dokładne obfotografowanie owych przystanków. Chociaż szanse że znajdzie się ktoś z tamtąd są tak nikłe, że nawet do końca nie wiem czy jest sens to pisać :P

Niestety z naszych planów nic nie wyjdzie, bo o ile sam odcinek Kucelinka - Małogoszcz byłby do skończenia przed wigilią, o tyle Częstochowa okazała się masakryczne niedorobiona. Żeby to dokończyć to conajmniej pół roku jeszcze potrzeba :/ Ale na następne święta L61 jest jak najbardziej możliwa (wraz z nowymi elementami sieci trakcyjnej i infrastruktury torowej).

kawup:
I nowe słupky WN :)))

Stele:
Ten płotek w tle to co za jeden? Śmierdzi białym pod alfą w dziurze prefabrykatu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej