Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Trasa Strzęsowiec-Karpice

<< < (4/34) > >>

EU07-483:
Nie masz wagonów IC, poczytaj dokładnie plik html dołączony do trasy - tam wypisane są wszystkie potrzebne scenerie, tekstury i dodatki.

Mutopompka:
1. Błąd masz taki, że nie masz modelu (wagonów) IC (Z1). Sprawdź, czy w katalogu: Dynamic\PKP czy masz katalog IC lub Z1, jesli masz to sprawdź jakie masz tam pliki?

zbych:
Trasa b. fajna ale zeby ja uruchomic ja musialem poswiecic prawie godz. na uaktulnienia symka 220204.
Mam zainstalowane 2 wersje i przyznam sie szczerze ze  220204.. traktowalem jako dodatek mało uzywany?
Dlatego wiekszosci kol. sprawi to na pewno pewna trudnosć tym bardziej ze stosowałes tu tabor wzglednie nowy lub najnowszy  a w starszej wersji tego po prostu nie ma?
Co do błedow wypowiedzieli sie na ten temat moi światlejsi poprzednicy u mnie traska chodzi dobrze ale mam G/F 4200 i Atlona 2000+ wiec Fps jakos znosne. ( chociaz pierwszy raz nie wyhamowałem EP23 i wyleciałem z trasy?)
Po pewnych poprawkach traska na prawdę godna uwagi i jest gdzie pojezdzic!!! Zycze dalszej owocnej tworczosci!!!..
Pozdrawiam, do miłego....!

guest1206:
Trasa działa w wersji 220204, ponieważ składy, składy są prowadzone przez AI (w nowszych wersjach są z tym problemy). Uważam, że mijanie się na szlaku z jakimś innym składem podnosi atrakcyjność trasy - dlatego zdecydowałem się na starszą wersję.
Żeby uaktualnić tabor pisany pod najnowszą wersję - najlepiej skopiować katalog dynamic (z wersji 220604 lub 160704) do folderu z wersją 220204, ale bez nadpisywania plików!

Wojti:
Normalnie walcze no dość długo i jak jedno jest ok to drugie jest sp... Powiedźcie co jest nie tak " Cannot load dynamic object eu 07-032 from pkp/eu 07/4e Error=8@0" , Cannot load dynamic object eu 07-030 from pkp/eu 07/4e Error=8@0" Cannot load dynamic object eu 06-18 from pkp/eu 07/4e Error=8@0" Pliki tetstur skopiowałem do folderu Eu 07 pobrane z netu. Normalnie niewiem o co biega. Najlepiej jakbym dostał od kogoś cały folder "PKP"
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej