Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Kody cyfrowe/literowe ZNTK i zakładów naprawczych taboru kolejowego

<< < (4/5) > >>

RoboBatman:
Następna rzecz. Mam pewien konflikt w oznaczeniu "912". 912 w moich tabelach jest to zakład NEWAG/ZNLE Gliwice. Dobrze wiemy czym NEWAG GLIWICE się zajmuje. Od osoby która pracuje w NEWAG Gliwice, wiem, że oni nie zajmują się naprawą wagonów towarowych. Czy ktoś może potwierdzić/zaprzeczyć moim poszlakom jakoby pod REV.912 mogłaby być podpięta też Gliwicka Fabryka Wagonów czy inny zakład naprawy taboru kolejowego - na przykład z zagranicy? Z góry Dzięki za odpowiedzi.

Nieaktualne. Doszedłem sam co i jak.

fuji8:
Jaworzyne Ci rozkodowalem.

Tery:
Podpinam się pod temat. Jaki zakład oznaczał rewizje kodem 840? Widziałem takie oznaczenie  na wagonie osobowym 111A.

Pisz staranniej. Nie zaczynaj każdego zdania od nowego wiersza.
adsim

RoboBatman:
Ponieważ pierwsze polskie składy ED250 Pendolino są po rewizjach w Centrum serwisowym ALSTOM Polska w Warszawie - składam zamówienie na znak REV tego zakładu wybity na składach ED250 Pendolino.

Do poszukiwanych REV które chcę rozkodować należy "REV.1010". W swoich zbiorach mam 1010 jako "Zakład Transportu Kolejowego i Gospodarki Kamieniem Zabrze". Czy ktoś wie może do kogo obecnie należy "1010"? Czyżby DB Cargo Zabrze?

RoboBatman:
Wiem, że w tym wątku nie pisano od 120 dni. Świeża sprawa ale myślę, ze fajnie jest mieć opisany w pełni tabor.
Potrzebuję namiarów kto stoi za kodem "REV. 809" który wpisany jest w trafarecie jednego z warmińsko mazurskich Bohunów. Początkowo myślałem, że to jakiś zagraniczny zakład. Jeden z naszych deweloperów chce kleić skórkę na Bohuna i chcielibyśmy mieć pełny opis tego taboru. Dziękujemy z góry. NIEAKTUALNE.

Wszystko już wiem. Kolega @bulba błyskawicznie dał mi namiary. Dzięki wielkie!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej