Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Czy wyjdzie jeszcze kiedyś jak aktualizacja?

<< < (5/7) > >>

kruger:

--- Cytat: "Quark-t" ---I co za problem - jestes na modemie? wchodzisz - sciaga sie. Będzie się ściągać tydzień albo miesiąc ale się ściągnie. Cierpliwości tylko ;]
--- Koniec cytatu ---

Albo do czasu sciagniecia wyjdzie nebula :P

EP08_015:
Kruger raczej nie. Do nebuli zapewne jeszcze duuuuuzo czasu. Tak więdz spokojnie to ściagniesz. Ja jak byłem na modemie to ściagnołem w tydzien przy pomocy flashgeta plik rzędu 300 MB. Moja wersja symka to coś kolo 1,35 GB która się spakuje do 350 MB. Więdz jesli nawet symek tyle zajmie po spakowaniu to mniejwięcej ściagniesz go w przeciągu tygodnia i patu dni. Dla tych co mają modem są ciekawe pakiety minutowe. Ja miałem kiedyś pakiem 30/60 czyli 30 godzin za 60 zł. Jak przekroczyłem to impulsy naliczane byly po staremu. Teraz pewnie są też podobne promocje i taryfy moze warto się dowiedziec? Z drugiej strony neostrada nie jest az tak droga. Ja płace za 128kb/s 71zł (z vatem). Obecnie trwa promocja przez 60 dni od daty aktywacji za 30zł macie 512 kb/s. Promocja jest od 01.06.2005 do 31 08.2005. Więdz się decydujcie !!! Moze dla samego symka warto wziaść na te 60 dni te neostrade :)

kruger:

--- Cytat: "EP08_015" ---Kruger raczej nie. Do nebuli zapewne jeszcze duuuuuzo czasu. Tak więdz spokojnie to ściagniesz
--- Koniec cytatu ---

Spokojnie:> dalem emotke przeciez :P osobiscie posiadam stalke, w pracy takze (oba ok 1mbit) tak wiec sciagniecie jednej plyty (~600mb) to kwestia paru h. Co do modemowcow, o ile maja taka mozliwosc to przeciez mozna pojsc do kafejki, sciagniecie np skompresowanej wersji (100-200mb) zajmie ok 1h. Wiec mozna poswiecic te 2-3zl + koszt nagrania (chyba ze sie posiada wlasna zapalniczke, wtedy koszt nagrania odpada).

TruckeR:
Z serwera CDAction ściągnąłem Enemy Territory (ok. 250mb) w jakieś 4-6 godzin, triala 18 WOS Across America (150mb) pzrełknąłem w 3 godzinki ;) Ale z serwera CD-Projekt za nic nie mogłem ściągnąc 350mb patcha 1.5 do Trainza. A Service Packa 4 (30mb) ściągałem ok. 2 godzin. Tak więc zależy to też od serwera, bo moje łącze specjalnie szybkie nie jest... a MaSzynę 220204 ściągałem chyba 20 minut ;)

Bartek:
Macie ludzie problemy... Rozumiem, że modemem to trochę ciężko ciągnąć np. 300 MB. Ale w takim przypadku idzie się do kafejki, płaci się 3 zł za godzinę, ściąga się symka w pół godziny + np. 3 zł za wypalenie płytki i jest paczka z symkiem. Wyjdzie szybciej i taniej niż na modemie. I proszę nie pisać, że niektórzy nie mają dostępu do kafejki, bo nie uwierzę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej