Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Czy wyjdzie jeszcze kiedyś jak aktualizacja?

<< < (6/7) > >>

kruger:

--- Cytat: "Bartek" ---Wyjdzie szybciej i taniej niż na modemie.
--- Koniec cytatu ---

To nie ulega zadnym watpliwosciom, w koncu te 5zl wydane na kafejke i nagranie to w przyblizeniu godzina siedzenia na modemie, raptem pare mb :>
--- Cytat: "Bartek" ---I proszę nie pisać, że niektórzy nie mają dostępu do kafejki, bo nie uwierzę.
--- Koniec cytatu ---

No tu troszke wiecej wiary, bo jesli ktos mieszka w Majakowicach Srednich, i do najblizszej osady wiekszej niz 3 chalupy ma ladny kawalek, to moze moze mu troche zajac 'dobicie i obrobka'. No i - zaleznie od wagi paczki - koszty modem vs. dotarcie do kawiarni moga byc porownywalne.

Marcin_EU:

--- Cytat: "Winger" ---Tak na slepo strzelajac, to po kompresji mysle ze ok. 120 MB, ale to tylko przypuszczenia nie oparte na niczym. Faktycznie moze byc wiecej, ale sadze iz wtedy pomyslimy nad mozliwoscia dystrybucji symulatora na CD, wysylajac za darmo plytki zarejestrowanym chetnym.
--- Koniec cytatu ---

Proponuje jeszcze dostarczac osobiscie te plytki do domu i dodatkowo doplacac za wielkoduszne wyrazenie checi pogrania w symka ;)

Termixmini:
Ja na modemie(intenet od PKP) miałem 180 godzin za darmo :-D. Miesięcznie ok 60zł.

uetam:
100 MB przy transferze ~5 kb/s to jest około 5 godzin...
300 MB przy transferze ~5 kb/s to jest około 17 godzin....
Macie juz porownanie ;-)

elmo:
heja witam wszystkich miłośników PKP ;)

mam stałe łącze o całkiem pokaźnym speedzie więc mam nadzieję, że jak przejdzie pomysł z płytkami to nadal zostanie alternatywa poprzez ściągnięcie z netu za free ;)

a co do kompresji to jeżeli jest duuuużo małych/dobrze pakujących się plików (najważniejsze żeby było ich dużo a chyba jest dużo :) ) to proponuję tylko RAR 3.50 + najwyższy stopień kompresji + ciągłe archiwum ENABLED gwarantuje wam że uzyskacie wyraźnie mniejsze archiwum niż jakiekolwiek do tej pory uzyskiwaliście zip'em...

pozdrawiam

P.S. mam 100 mb w internecie jak uda wam sie całość upchnąć poniżej tego progu moge dać mirror'a za free

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej