Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Czy wyjdzie jeszcze kiedyś jak aktualizacja?

<< < (4/7) > >>

Mutopompka:

--- Cytat: "Winger" ---Przykladowo, koszt wyslania listu ekonomicznego o masie od 100g do 350g to 2,40, koszt plyty to 1,60, koszt koperty to 20 groszy... Wychodzi 4,20 - i w takiej sytuacji pobieralbym 4zl, proszac o wplaty na okreslone konto. Koszt kopert juz pokryje, osobie ktora zajelaby sie wysylaniem gotowych plyt w Polsce (wszystkie materialy dostarczylbym ja) z prywatnej kieszeni dawalbym np. po 50 zl miesiecznie za fatyge w postaci wyslania raz na tydzien zamowionych plyt.

--- Koniec cytatu ---

Nie to, abym psioczył, czy coś, ale:
1. plik 50MB z wersją unoff 160704 ciągnąłem sam na modemiku...
2. Skoro będzie oficjal ważył 120 - 200 MB to teraz też można pociągnąć.
Oczywiście zdaję sobie sprawę, że jest sporo osób, które jadą na modemie, także dla nich będzie to sporym ułatwieniem.
3. Sam ostatnio wysyłałem 5 kopert z CD m. in. dla MatEU priorytetem i doszło po 2 dniach. Koperta "z folii dziurkowanej, formatu B5, także idealnie nadaje się do przesyłania 1CD (koszt koperty - 0,50zł).
Także jeśli ktoś się podejmie tego to naprawdę pomoże userom, którzy jadą na modemach...

kruger:

--- Cytat: "Winger" ---Osobie ktora zajelaby sie wysylaniem gotowych plyt w Polsce (wszystkie materialy dostarczylbym ja) z prywatnej kieszeni dawalbym np. po 50 zl miesiecznie za fatyge w postaci wyslania raz na tydzien zamowionych plyt
--- Koniec cytatu ---

Jestem w stanie podjac sie hurtowego wysylania plytek. Tylko poprosilbym o wiecej informacji coijak

Winger:
Na razie to czysto teoretyczne plany, nie wiemy jeszcze ile ostateczna paczka bedzie zajmowac. Odgrzeje temat w odpowiednim czasie.

pkp.:
Witam
Poco się martwić na zapas  jak paczka będzie miała 120-200 można ją podzielić na 2 części i zgłowy.

Quark-t:
A po co robić problemy? Istnieje coś takiego, jak getright, albo DAP albo inny  manager pobierania (chociazby nawet menedźer pobierania pliów wbudowany w firefoxa) ktory sam dzieli plik na czesci, poza tym pozwala na przerywanie sciagania.
I co za problem - jestes na modemie? wchodzisz - sciaga sie. Będzie się ściągać tydzień albo miesiąc ale się ściągnie. Cierpliwości tylko ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej