Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Przedstawienie procesu twórczego na Facebooku
danniel:
--- Cytat: jakiś danniel z mattermosta --- jak chceta to ja mogie codziennie skriny wysyłać rainsted z zapytaniem czy ta plamka to słup trakcyjny :bemben:
--- Koniec cytatu ---
MaciejZ:
@Stele idziesz w dobrym kierunku! :D Nawet taki opis i ten screenshot jest ciekawszy od tego co pokazałem wcześniej. A nuż się ktoś zainteresuje bardziej, sam zacznie kombinować, szukać na youtube poradników...
Jeśli chodzi o ludzi komentujących na fanpage-u to ja wiem, zdaję sobie sprawę, ale wśród nich mogą znaleźć się też osoby, które mogą w większym lub mniejszym stopniu pomóc.
carmel4a:
@_MK_EU7 Niestety - nie mówisz jasno. Jakie konkretne zmiany chcesz wprowadzić?
Miał być changelog, teraz nie ma być. Mają być jakieś opisy widocznych zmian. Nie pojawią się one co 3 dni. Mają być jakieś screeny losowych sytuacji na szlaku. Czyli galeria screenów. No to może przejdzie, nie jestem "za", ale to nie ja decyduję. Podtrzymuję zdanie. Jak ktoś nie rozumie, że przedstawienie 100 vertexów nowego wagonu, nie oznacza, że powstanie za tydzień - to nie jest mój problem.
Podaj może przykładowy wpis jaki miałby się pojawić na FB? Bo ja ze swojej strony nie wiem jak "bawić", naszych fanów, to przez brak magisterki z marketingu pewnie.
MaciejZ:
@carmel4a nie będę na okrągło pisał tego samego, możesz przecież przeczytać jeszcze raz co napisałem. Post @Stele jest najlepszym przykładem jak nawet z mało interesującego screenshota można zrobić reklamę - ogólny zamysł jest dobry. Skoro fanpage to nie Twój problem, to nie wiem po co takie zaangażowanie w tą rozmowę.
Sawi:
Dobra proszę usunąć te screeny i po sprawie. Nie wiedziałem, że to może przynieść tzw przysłowiowy ból dupy. Fakt nie jest to elf zatem nie jest to pro rozumiem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej