Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
EP09 (104E)
Mutopompka:
--- Cytat: "Hubert1" ---Chyba nieco przesadzasz...
Koledzy czują się chyba niedowartościowani bo TY masz ep09 i możesz sobie nią śmigać ,a oni nie. Mają się prawo popominać o tego loka. Speed się długo nie odzywa , a ty chyba jego adwokatem nie jesteś i wątpie żebyświedział jak jest naprawde.
--- Koniec cytatu ---
I Tu sie zdziwisz!!!
Sam osobiście rozmaiwałem ze Speedem na Skype!
Bo miałem kilka zastrzeżeń co do tego modelu! A to, że Speed się nie odzywa to jak pisałem wcześniej! DPPRACOWUJE MODEL, aby tacy userzy jak TY nie powalali się, że to, czy tamto nie działa!!!
Jeszcze jedna sprawa... Wiesz, że nie każdy siedzi nad 3DMaxem 24h/dobę? Wiesz, że Speed ma także: rodzinę, swoich przyjaciół, swoje PILNIEJSZE sprawy niż model EP09? Speed się uczy i może pilnijeszą sprawą nad modelem EP09 jest zaliczenei sesji??? Ciężko zrozumieć, że nie ma czasu na siedzienie z tym modelem? Wiesz, ile czasu zajmują poprawki? Wiesz, ile czasu trzeba siedziec nad modelem w 3DMaxie?
Skoro taki "mastah" jesteś, to czemu nie odpalisz 3DMaxa, i nie zaczniesz robić modelu? Plany i schematy można dostać! Więc czemu NIKT się za to nie weźmie? Może napiszesz, że nie znasz 3DMaxa?
No to odpowiem: www.descreet.com i na www.google.pl są tutoriale! Do tego książka i do dzieła! Sam zrób jakikolwiek model i sam zobaczysz iel to czasu zajmuje!
youBy:
Koledzy czują się chyba niedowartościowani bo TY masz ep09 i możesz sobie nią śmigać ,a oni nie. Mają się prawo popominać o tego loka. Speed się długo nie odzywa , a ty chyba jego adwokatem nie jesteś i wątpie żebyświedział jak jest naprawde.
Pozdrawiam
Hubert
--- Koniec cytatu ---
No to się zacznij upominać o wszystko, co zostało do tej pory zrobione do symka, np. paczkę całościową, nebulę, tabor spółki Bart&CTL itd.
Mariusz W.:
--- Cytat: "Mutopompka" ---1. Tiaaa???? Ciekawe!!! TO czemu mam kabinę z modelem, który spisuje się świetnie w starym symku?
--- Koniec cytatu ---
Tylko wybrańcy mają. Modele Bart'a też może działają świetnie w starej wersji symulatora, a będą dopiero w Nebuli ("bo muszą być nowości w Nebuli").
--- Cytat: "Mutopompka" ---2. CO z tego, że autor jej nie wypuścił dla ogółu? Zastanowiłeś, się czemu nie wyszła? Może "trzyma dla siebie"? Może po ostatnich "perypetiach" z modelami NIKT NIE CHCE WYPUSZCZAĆ, bo po prostu boi się, że zostaną użyte "niewłaściwie"???
--- Koniec cytatu ---
Jakie to były ostatnie perypetie i w jaki sposób mają zostać niewłaściwie wykorzystane?
--- Cytat: "youBy" ---
--- Koniec cytatu ---
No to się zacznij upominać o wszystko, co zostało do tej pory zrobione do symka, np. paczkę całościową, nebulę, tabor spółki Bart&CTL itd.
--- Koniec cytatu ---
To nic nie da, oni nie zmienią zdania, sądząc po sposobie ich wypowiedzi na forum.
EU07-483:
Ehhh marudzicie - zrobili to zrobili, ich sprawa. Oczywiście miło byłoby gdyby sie pochwalili, ale skoro sami autorzy uwazaja, że obecna wersja nie nadaje sie pod nowe loki to widocznie tak jest. A jak chcecie mieć EP09 z kabina to odpalcie 3ds-a i do roboty ;)
Ps. Zeby nie było, że tylko pisze :) zacząłem ostatnio studiować dokumentacje i planuje spróbować jakąs traske ulepić - co z tego wyjdzie nie wiem, ale przynajmniej spróbuje:)
Bart:
--- Cytat: "Mariusz W." ---Tylko wybrańcy mają. Modele Bart'a też może działają świetnie w starej wersji symulatora, a będą dopiero w Nebuli ("bo muszą być nowości w Nebuli")
--- Koniec cytatu ---
To był błąd bo wybrańcy też nie powinni mieć. Zawiedli. Dobrze że wkoncu zrozumiałeś - nowe modele mają być w Nebuli - żeby potem nie było marudzenia: "tyle lat czekanie i TA sama grafika, TA sama fizyka..." żebyście nie myśleli że mamy ochote tylko siedzieć i upiększać...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej