Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EP09 (104E)

<< < (10/17) > >>

Marcin_EU:
No to sprawa wyjasniona, modele beda w nebuli -> nebuli nie bedzie -> modeli nie bedzie :)

|andy|:

--- Cytat: "youBy" ---
No to się zacznij upominać o wszystko, co zostało do tej pory zrobione do symka, np. paczkę całościową, nebulę, tabor spółki Bart&CTL itd.
--- Koniec cytatu ---

Odpowiedni wątek został zamknięty, więc wypowiem się tu. Trochę tanio sprzedaje się CTL. 10,50 za model? Za tyle pracy? Ja bym policzył więcej...

Akvin:

--- Cytat: "|andy|" ---
Odpowiedni wątek został zamknięty, więc wypowiem się tu. Trochę tanio sprzedaje się CTL. 10,50 za model? Za tyle pracy? Ja bym policzył więcej...
--- Koniec cytatu ---

No np za tyle: http://www.turbosquid.com/FullPreview/Index.cfm/ID/250331 ;)
Co do mnie i mojego zdania to zgadzam się że to ich własność, ich praca i niech robią z tym co tylko chcą. Niech tylko się dogadają żeby nie było mówienia o paczce całościowej, jeżeli miało jej nie być. Bo jak czyjeś słowa mają być bez pokrycia to lepiej żeby zamilczał. I wtedy sprawy by nie było. Chyba samym autorom modeli zależy aby ich praca nie poszła na marne i aby służyła komuś więcej niż im samym. Rozumiem że to jest oczywiste. Niech to wyjdzie już z Nebulą, lub do obecnej wersji gdyby prace nad nią się załamały.

Bart:

--- Cytat: "Marcin_EU" ---No to sprawa wyjasniona, modele beda w nebuli -> nebuli nie bedzie -> modeli nie bedzie :)
--- Koniec cytatu ---

Przecież przekazałeś pałeczke twórcy dalej :). Nie wypowiadaj się za kogoś :)

|andy|:

--- Cytat: "Akvin" ---
--- Cytat: "|andy|" ---
--- Koniec cytatu ---

No np za tyle: http://www.turbosquid.com/FullPreview/Index.cfm/ID/250331  (...)
--- Koniec cytatu ---

No to już jest przegięcie w drugą strone (przynajmniej jak na polskie warunki), no i modele nie te "wirtualne". :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej