Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EP09 (104E)

<< < (8/17) > >>

lipa1991:
Może mi ktoś dać link do tej dziewiątki bo nie moge sie doczekać kiedy sobie nią pośmigam na strzegowie lub w mocznikach.

Mutopompka:

--- Cytat: "lipa1991" ---Może mi ktoś dać link do tej dziewiątki bo nie moge sie doczekać kiedy sobie nią pośmigam na strzegowie lub w mocznikach.
--- Koniec cytatu ---

Czy Czasem nie przesadzacie już z tym???? Skoro jej nie ma, to jej nie ma! Proste chyba to jest, czyż nie? Tak samo z EP02, EU07 Barta....
Skoro autor jej nie podał do publicznej wiadomości to chyba PROSTE JAK BUDOWA CEPA jest to, że nie ma ukończonej kabiny!!!! A to, że ktoś coś  "wyciągnął" z jakiegoś ftp-ka i po cichaczu udostępnia to już inna sprawa...

piotrek-:
przestań robić ludzi w balona, bo sam wiesz, że te moele są skończone, tylko czekają na .... nebule

Mutopompka:

--- Cytat: "piotrek-" ---przestań robić ludzi w balona, bo sam wiesz, że te moele są skończone, tylko czekają na .... nebule
--- Koniec cytatu ---
Jeśli to było do mnie to:

1. Tiaaa???? Ciekawe!!! TO czemu mam kabinę z modelem, który spisuje się świetnie w starym symku?
2. CO z tego, że autor jej nie wypuścił dla ogółu? Zastanowiłeś, się czemu nie wyszła? Może "trzyma dla siebie"? Może po ostatnich "perypetiach" z modelami NIKT NIE CHCE WYPUSZCZAĆ, bo po prostu boi się, że zostaną użyte "niewłaściwie"???
3. Może model i kabina wymaga dopracowania??? Bo rzeczywiście kabina jest "za szeroka do modelu". I musi być poprawiona?
4. Poprawki są na tyle duże, że wymagają dopracowania (czyli więcej czasu autor musi spędzić nad poprawkami)???

Tego jakoś NIKT nie zauważa!!!! Ma głęboko w dupie to, że ciężko pracuje autor nad tą kabiną, aby wypuścić ją "całościowo" beż żadnych błędów????

Hubert1:
Chyba nieco przesadzasz...
Koledzy czują się chyba niedowartościowani bo TY masz ep09 i możesz sobie nią śmigać ,a oni nie. Mają się prawo popominać o tego loka. Speed się długo nie odzywa , a ty chyba jego adwokatem nie jesteś i wątpie żebyświedział jak jest naprawde.
Pozdrawiam          
                              Hubert

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej