Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt Zabrzegi

<< < (5/7) > >>

Quark-t:
Jezeli poustawiasz maksymalną odległość widzenia na mniej niż nieskończonośc ;), to nawet na starym exe będzie chodziło inaczej. Exe samo z siebie nie wie co ma wyświetlać, jest to sczytywane ze scenerii. Ole oczywiście im więcej do wyświetlenia na raz tym gorzej.
Bardzo dobry pomysł z brakiem tego, czego nie widać. To jest podstawowy błąd popełniony przeze mnie na mojej trasie.

tommik:

--- Cytat: "KURS90" ---(...)Czy to prawda, że na nowym exe fps ma nie być zależne od długości trasy ??
--- Koniec cytatu ---

W obecnie testowanym exe wielkość trasy także nie ma wpływu na fps.

Quark-t: Proszę uprzejmie o poprawienie tej wiadomości, bo przynajmniej dla mnie jest ona kompletnie niezrozumiała. Co to znaczy, że _także nie ma wpływu na fps_? Wniosek z tego, że w poprzedniej (czyli obecnej) wersji było tak samo, a imho małe trasy codzą lepiej od dużych, nie tylko ze względu na mniejszą liczbę taboru, ale może się mylę... (ech, sesja...)

uetam:

--- Cytat: "tommik" ---
--- Cytat: "KURS90" ---(...)Czy to prawda, że na nowym exe fps ma nie być zależne od długości trasy ??
--- Koniec cytatu ---

W obecnie testowanym exe wielkość trasy także nie ma wpływu na fps.

Quark-t: Proszę uprzejmie o poprawienie tej wiadomości, bo przynajmniej dla mnie jest ona kompletnie niezrozumiała. Co to znaczy, że _także nie ma wpływu na fps_? Wniosek z tego, że w poprzedniej (czyli obecnej) wersji było tak samo, a imho małe trasy codzą lepiej od dużych, nie tylko ze względu na mniejszą liczbę taboru, ale może się mylę... (ech, sesja...)
--- Koniec cytatu ---

No wlasnie chcialem na to odpowiedziec... Dlugosc trasy ma kolosalny wplyw na fps....

Quark-t:
Czyli wiedza sesyjna jeszcze nie wyrzuciła mi pierdół z pamięci, nieźle :) (albo źle, bo co mi po pierdołach na egzaminie?)

Mutopompka:

--- Cytat: "Quark-t" ---Czyli wiedza sesyjna jeszcze nie wyrzuciła mi pierdół z pamięci, nieźle :) (albo źle, bo co mi po pierdołach na egzaminie?)
--- Koniec cytatu ---

Wogóle nauka na studiach i egzaminy (kolokwia) oraz obrona to wielka PIERDOŁA... :) Wiem, bo sam przeżyłem... :)

Zresztą Sam zobaczysz, jak to jest :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej