Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Projekt Zabrzegi
KURS90:
Dzięki za uwagi te rozjazdy rzeczywiście są za ostre :>. Jeszcze dzisiaj spróbuję to poprawić.
Nie umiem powiedzieć kiedy trasa będzie do ściągnięcia, na pewno będzie można pojeździć kiblem, EP08 (albo EP23) i z jakimś bruttem. Mnie trasa działa, chociaż STV czasami jej nie ładuje, muszę odszukać błąd
KowiEU:
A jakie fps przewidujesz na tej trasie??jak nie pytam sie za wcześnie...
Quark-t:
--- Cytat: "kowi" ---A jakie fps przewidujesz na tej trasie??jak nie pytam sie za wcześnie...
--- Koniec cytatu ---
@Kowi, toć @KURS90 jest trasopisarzem, a nie "wróżkiem", skąd ma wiedzieć ile będzie fps, tym bardziej, że zależy to nie tylko od trasy, jej obłożenia eventami i modelami ruchomymi i nie, ale też indywidualnej konfiguracji komputera. Napisze, że przewiduje 20, a u Ciebie będzie 5 bo masz słabszy sprzęt od niego i co? Pretensje?
Kompletnie bezsensowne pytanie.
KowiEU:
To może napisać jaki posiada sprzęt...ale faktycznie nieco za wcześnie zadałem to pytanie;)
KURS90:
O fps ja się też trochę obawiam, bo już są dwie stacje z dość skomplikowanym układem torowym, postaram się miejsce niewidoczne z kabiny pozostawić puste. Czy to prawda, że na nowym exe fps ma nie być zależne od długości trasy ??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej