Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Sceneria "Góry"

<< < (25/30) > >>

Tomnord15:

--- Cytat: JAN21 w 02 Lipca 2019, 17:37:10 ---A gdzie w paczkowych trasach można znaleźć tunel? :D Bo nie przypominam sobie żeby gdzieś był

--- Koniec cytatu ---
Jest również tunel wykonany przez @Rozi, na podstawie min.moich zdjęć. Dwutorowy z Długopola Zdroju. Do wstawienia na scenerię. Niestety usunięty z serwera choć ja gdzieś posiadam pliki. Edit:
Wrzucam tu link do paczki z tunelem:
https://eu07.pl/userfiles/5659/infrastruktura_rozi_pack.zip

Tomnord15:
W sceneriach mamy tylko 2 tunele. Jeden dwutorowy na Tarniowie oraz  3 równoległe do siebie jednotorowe na Drawinowie. Tunel polecany przeze mnie jest obiektem prawdziwym, tunele w Drawinowie fikcją gdyż nie ma przynajmniej w Polsce 3 tuneli równoległych jednotorowych w Polsce, są tylko 3 pary na linii Kłodzko- Wałbrzych Główny oraz jedna para tuneli  na linii kolejowej nr.8

JAN21:
Jak byś mógł podesłać ten tunel i wiadukt też z tej paczki to bardzo chętnie bym z niego skorzystał. Oszczedziło by mi to wiele czasu podczas tworzenia kolejnego Tunelu i mostu/wiaduktu :)

Jeszcze raz na temat wpisów środowiska :p Na exe Tmj znowu działa bezproblemowo, a u Milka brak reakcji poza w/w błędem z mruganiem..

Stele:

--- Cytat: Tomnord15 w 02 Lipca 2019, 23:13:44 ---tunele w Drawinowie fikcją gdyż nie ma przynajmniej w Polsce 3 tuneli równoległych jednotorowych w Polsce
--- Koniec cytatu ---
Podg. Lachy opierają się na układzie stacji Warszawa Włochy. Żadnego tunelu tam nie ma, górne tory idą dwoma wiaduktami. Czemu autor zdecydował się na tunele? Pojęcia nie mam. Może łatwiej było mu wymodelować. Przy tamtejszym ukształtowaniu terenu takie konstrukcje ziemne nie mają sensu.

JAN21:
Dobry wieczór :) Podobno od 120 dni już nic się w temacie nie pojawiło, to dzisiaj cosik wrzucę. Coś tam się cały czas dzieje, w większości teren i drogi. Otoczenie na widokówkach wstawiane na szybko edytorem, stąd tyle widocznych błędów, no ale przynajmniej widać jak to się będzie prezentować pod koniec :) Ostatnimi czasy powstaje teren na odcinku od Zawad do Zamościc wraz z odnogą do Suszców Zdrój (dawna stacja bez nazwy, dzięki @DP99 za propozycje ;) ) Cały czas zmieniam technikę tworzenia tego dziadostwa i dlatego tak bardzo skaczę po tej mapie :P Mam nadzieje, że wygląda to w miarę sensownie, bo teren to straszna mordęga i nie chciał bym tego już jakoś mocniej przerabiać.. Teraz tylko będę musiał w to jakąś drogę (krajową/wojewódzką) odwsidowsi wcisnąć :P
@Tomnord15 jak mówiłem tak zrobiłem - Nie dość, że znalazło się miejsce na jeszcze jeden tunel, to i na most się znalazło :>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej