Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
QWagony jescze raz (przezyjmy to jescze raz)
queuedEU:
Ej Sawi, ale to nie bylo nic osobistego a nawet Ciebie nie wymienilem w poscie a zasugerowales sie trescia postu MR6 i pomyslales ze to jakis atak na Ciebie- nie nie, nic z tych rzeczy. Raczej mialem na mysli ogol betatesterow, bo tak czy inaczej tutaj bedzie info o tym cobedzie optymalizowane, poprawiane, jakies screeny a nastepnie do dzialu testow tak czy inaczej. Ja nie wymagam zeby to przeszlo jakos bez testowania :). Ok, odsapne chwile i biore sie na przeglad tego co za kilkanascie chwil pojdzie na pierwszy rzut. Nie zaczynajmy kolejnej gownoburzy :d.
Sawi:
Spokojnie Igor nie potraktowałem tak tego bo przecież sobie wyjaśniliśmy większość na żywo. Zatem luz. Jestem jak najbardziej za. @MR6 nie pierwszy raz świadomie bądź i nie próbuje nakręcić kolejną spinę. Kiedyś może i by to przeszło, ale tym razem bogatszy o doświadczenie nie mam zamiaru brać w tym udziału. Zdystansowałem się do wielu spraw, bo serio są ważniejsze rzeczy do roboty niż kolejne nikomu niepotrzebne afery i aferki.
hanys:
Rób Igor swoje, wrzuć do testów albo najpierw podeślij do nas (przykładowo Matek, Sawi, Diesel?, i itp). Co się da to się naciągnie i tyle. Fajnie było by zrobić tego Push&Pulla KMów, wtedy Traxx się w końcu przyda do czegoś. :_)
queuedEU:
Spoko. Moze pierw pytanie techniczne. Czy aktualna MaSzyna obsluguje konfiguracje wizualna modeli za pomoca np jakiegos pliku tekstowego? Np. eu07-424.txt gdzie mozna zdefiniowac elementy do ukrycia? Tak czy ianczej beda one przygotowywane pod tym wzgledem, czyli np. zderzaki, porecze, barierki inne jakies drobne, ktore mozna ukrasc/usunac z pojazdu na hali remontowej/itd beda jako
elementy przeznaczone do animacji. Jezeli tego nie ma jescze spece od exe mogli by miec co do myslenia. Na razie wiecej pytan nie widze - wyslucham sugestii, informacji jakie nowe ficzery dostaly pojazdy, ktore bym mogl wprowadzac pod warunkiem ze nie beda zbyt skomplikowane.
MR6:
Ja liczę że zostaniesz z nami jak najdłużej bo ta część której już nie ma w twoim pierwszym poście o zamknięciu rozdziałów, tak jakby tylko wchodziło w gre wydanie wagonów i papa. Debatowaliśmy troche o tym na fb więc warto byś się do tego odniósł. Życzę również powodzenia w dalszych pracach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej