Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt Śląsk - Porty.

<< < (6/11) > >>

CX MANIAK:
@Pozdze, myślę że "lud" ma cichą nadzieję na połączenie tworzonej trasy z "kaliską" na wysokości ZWK, stąd takie wyniki ankiety. Sam mam problem na co się ostatecznie zdecydować... Co byś nie wybrał, będzie to zawsze nowa trasa do symulatora.

jageer:
Jeżeli będzie w "stylu" Kaliskiej, jakieś w miarę oryginalne układy torowe itp, to nieważne jaki odcinek :) Kaliska pomimo wielu niedoróbek, oraz w tym czasie "naprawy" wielu scenerii i powstania kilku nadal jest dla mnie najlepsza do symulatora ....

EP08_015:
Ja wybralem odcinek zwk bdg z racji sentymentu. W dziecinstwie jezdzilem z rodzicami raz do roku tym odcinkiem. Pozniej kiedy robilem prace dyplomowa w tk tez tym odcinkiem podrozowalem. Czekam i z niecierpliwoscia bede oczekiwal pierwszych wersji.

AIR:
Już teraz wiem czemu odcinek do Bydgoszczy wygrywa...  ludzie patrzą tylko pod siebie kierując się np. jakimiś osobistymi sentymentami, a nie tym co dla ogółu będzie ciekawsze. No cóż...
Tak swoją drogą, wiedząc że odcinek pierwszy nie ma szans, ciekawe jak by zagłosowali (za opcją 2. czy 3.) Ci którzy głos oddali na odcinek do Tarnowskich Gór.

EP08_015:
Moze wygrywa dlatego ze to kiedys byla linia pasazersko towarowa. Duzo pociagow kursowalo miedzy bydg a inowroclawiem. Sam pamietam pociagi bezposrednie z bydg gl do zwk. Osobowe i pospieszne. Nie wspominajac o ruchu towarowym. Ta linia bedzie miala duzy potencjal pod wzgledem ruznorodnosci scenariuszy. Jednak wszystko zalezec bedzie od autora. Pozdze bedziesz te scenerie dzielil na czesci? Bo z bydzi do karsznic bylo bodajze 202 km. To na osobowym jakies 4 godziny jazdy bylo. Na pispiesznym 3.5h.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej