Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Projekt Śląsk - Porty.
Hubertnator23:
Miesiąc/dwa temu pamiętam że mi wyszło że LK14 jest o 15 stopni idzie w złą stronę, a węglówka 45. LK146 nie sprawdzałem, ale chyba coś między 30-50 stopni. Jeszcze chyba wyszło że na Kaliskiej Częstochowa wychodzi tam gdzie jest Kępno.
Jak się odseparuje węglówkę na Kaliskiej, to można by poeksperymentować z obrotami, przesuwaniem itp. Jak się obróci o 45 stopni, miejscami 50 albo 55, to w miarę pasuje do map. Na pewno wystarczająco by łączyć z LK61 i 14.
MP5:
Zdecydowanie odcinek od Tarnowskich do ZWK. Zwłaszcza gdyby jeszcze zasymulować bocznice do zakładów w Kłobucku i Działoszynie. Ciągła jazda bruttem po płaskim jest nudna. Tak wiem, że pomiędzy Bydgoszczą a ZWK jest Inowrocław - ale tam ciekawa jest nie tyle sama węglówka ale okolice (magistrala z Poznania do Torunia, Wapienno, Kruszwica - tam by było ciekawie.
RUDEK:
Zdecydowanie Tarnowskie Góry - Zduńska Wola Karsznice.
pozdze:
Profil pionowy będzie i to odwzorowany o niebo lepiej niż na Kaliskiej, bo danych jest więcej. Co do głosowania to wyniki są dokładnie odwrotne niż się spodziewałem. Myslałem, że ludzie będą chcieli w maszynie klimatyczny kopalniano przemysłowy śląski pejzaż zobaczyć. A tutaj taki odcinek wygrywa. No cóż, wola ludu. Głosy można kasować i głosować jeszcze raz, jeśli ktoś źle zagłosował, lub przemyślał.
SQT:
Jak sama nazwa wskazuje - Śląsk - więc wiadomo że będzie odcinek daleko poza Śląskiem. :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej