Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt Śląsk - Porty.

(1/11) > >>

pozdze:
Chciałem zakomunikowac że uruchomiłem kolejny swój projekt o nazwie jak w tytule. Zamierzam zrobić trasę do symulatora, podzieloną na 4 scn zbudowaną na podstawie istniejącyh w realu linii kolejowych.  Bedzie ona wiodła ze stacji Zabrze Biskupice do stacji Gdańsk Port Północny. Odcinek 1 to ZB-ZWK 2 to ZWK-BWT, 3 BWT-ZT i 4 ZT-GPP.  Obecnie mam zrobione tory z Herb Nowych do ZWK.

RUDEK:
A dlaczego nie od Katowic ?

pozdze:

--- Cytat: RUDEK w 10 Listopada 2017, 20:56:23 ---A dlaczego nie od Katowic ?

--- Koniec cytatu ---

Bo dalej i trudniej. Dlatego też na poczatku nie pcham sie tez na Gdynie. W moim zamysle ma to być sceneria towarowa.

Felix:
Przypominam ci podze ze pisales ze mna na ten temat  na FB, ale powtorze tutaj, Herby -  Tarnowskie Gory - Bytom - Katowice robie ja   juz jakis czas  w Rainsted. Torow jest juz wiekszosc polozone,podobnie  sygnalizacja. Takze z kazdym dniem przybywa sieci trakcyjnej, Projektem poki co sie niechwale bo  sceneria jest  duzo wieksza  a poki co to tylko tory i na plasku z siecia i oznakowaniem, a gdzie tam profil pionowy czy otoczenie :p.

Balaclava:
Wygląda na to, że nasze projekty mają wspólny kawałek. Mam pociągnięty tor linii piaskowej 301 do mostu "Wojciech". Proponuję zatem, abyś podczas budowy stacji Biskupice wysłał swoje linie kierunkowe na serwer. Wtedy dobuduję odcinek z Michała do Biskupic przez PD i w przyszłości łatwiej będzie połączyć nasze projekty w obrębie jednej komórki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej