Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt Śląsk - Porty.

<< < (4/11) > >>

Hubertnator23:
No to jak nie da się, to olać pomysł obracania scenerii.

AIR:
Czyli będzie można połączyć z L14, oraz z L61?
Jeśli tak to dla mnie odpowiedź jest oczywista... do ZWK. Jak by tak te dwie linie węglówką połączyć, ale by można było poszaleć ze scenariuszami :D

Czy będzie odzwierciedlony profil pionowy? Jeśli tak to dla mnie znowu odpowiedź jest oczywista... do ZWK.
Odcinek od ZWK do Bydgoszczy jest po równinach więc i tak będzie się jechało monotonnie po terenie prawie płaskim, natomiast odcinek od Tarnoswkich Gór do ZWK jest po wyżynach więc jest ciekawy profil linii. Można by porobić fajne misje np. takie wyzwanie aby po śliskim torze (w deszczu lub śniegu)  ciężkim bruttem podjechać pod górę lub zjechać :D

Hubertnator23:
Z łączeniem z LK14 i 61 to bym uważał, bo skoro węglówka jest źle zorientowana, to po połączeniu pewnie Ostrów Wlkp. będzie 3km od Lublińca. Jak łączyć to chyba tylko jedną z linii, żeby uniknąć zjawiska że kilka km od L61 jest Kalisz. W załączniku screen torowiska na Kaliskiej, zaznaczyłem węglówkę ZWK - Herby(?).

(te turkusowe punkty to pewnie artefakty spowodowane obrotem scenerii)

DzordZ:
Węglówka jest do Działoszyna.

JAN21:
Kiedyś sobie zaimportowałem Kaliską do maxa i próbowałem to spasować. Jak dobrze pamiętam to po obróceniu całości i spasowaniu do LK146 wyszło, że Kalisz albo Ostrów jest w granicach Lublińca. Żeby to jakoś sensownie spasować to trzeba by chociaż węglówkę zrobić według map.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej