Witam.
Zgodnie z nowymi wymogami odnośnie publikacji w dziale "Test Dodatków", zostałem poproszony o pomoc w sprawie opisywania tekstur w plikach textures.txt do pewnego celu. Wziąłem się do opisywania dotychczasowych tekstur zgodnie z punktem 6d instrukcji publikacji dodatków. Na chwilę obecną mam zrobione około 15 serii, a chciałbym wziąć się w wolnej chwili i posiadania chęci do opisywania serii 303e_v1. Mam parę uwag do społeczności MaSzynowej w symulatorze MaSzyna:
1. Jeżeli widzicie w plikach nieprawidłowości w autorach tekstur (wpisałem nie tego autora co trzeba), proszę dać mi znać;
2. W niektórych seriach, są wyraźne braki wpisów odnośnie autorów zdjęć lub autorów tekstur. Gdyby ktoś pamiętał nicki lub imiona/nazwiska autorów zdjęć do tekstur, lub samych tekstur, bardzo mile widziane są takie informacje w celu kompletności zapisu. Zdaję sobie sprawę, iż niektóre tekstury są "wiekowe" i nie wszyscy mogą pamiętać, z czyich zdjęć robili poszczególną teksturę;
3. Jeżeli widzicie jakiejś braki/błędy w datach/nazwach, literówki które ja przeoczyłem a są w opisach, bardzo mile widziane pokazanie błędów i sugestie nowych, lepszych i bardziej zrozumiałych zapisów;
4. W załączniku zapodaję paczkę z już zrobionymi seriami do podglądu. Na razie nie robię zgodnie ze strukturą katalogową. Gdy nie będzie błędów lub uznam, że jest już czas na publikację do patcha (daję sobie 2 tygodnie), to wysyłam pliki do któregoś z developerów do zacommitowania w repo; Nieaktualne. Zacommitowane w repo dzięki uprzejmości @MR6.
5. Proszę o niezgłaszanie błędów odnośnie "zapytajników", gdyż zapytajniki to właśnie informacje do których nie jestem w stanie dotrzeć lub nie mam dostępu do niektórych działów.
Przyjemnego czytania o MaSzynowym Ilostanie.