Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (16/177) > >>

mareczek:
To jest misja pospwilA jak się domyślam? Shift+1 nacisnąłeś? U mnie poszło, tylko bez przewijania RJ.

Siecool:
W tej misji trzeba wcisnąć SHIFT+1 przed odjazdem z Janiszewa, najlepiej ok. minutę przed godziną odjazdu. Tak samo przy dojechaniu do Wilisia i obleceniu składu trzeba nacisnąć SHIFT+2, aby zjechać w tory postojowe.

Krzysiek626:
Nie wiem jak to powiedziec, czuje ze pojechalem niezle. Dzieki, tak to jest jak sie nie czyta...

Siecool:
Postaram się w ramach kolejnej wersji przerobić ten odjazd z Janiszewa na automat, przy misjach AI to zresztą już działa, więc powinno dać się zrobić bez problemu.

Krzysiek626:
Tam jest brak wzmianki w opisie w ransted. Z tego co pamietam, bo pisze z pamieci. Bylo sporo dodatkow do testowania, testy exe i tak ucieklo czytanie dokumentacji bo pewnie tam jest gdzies.

ED:
Ewidentnie nie doczytałem opisu scenariusza w okienku Rainsted.:)
ED2:
Udało się odjechać.
ED3:
Wczoraj nie ukończyłem, bo wywaliło exeka od @tmj. Dziś zaremowałem includa z drogami i dwa razy ukończyłem scenariusz bez problemów. Oczywiście poznikały perony... Jest jakiś bug w tej materii i miejmy nadzieję że zostanie powalony. Pozostałe scenariusze Całkowa2 również losowo wywalają, w wolnym czasie zerknę czy zablokowanie tego inckluda z drogami będzie skuteczne także na pozostałych scenariuszach. Jeśli zmieniasz wywołanie odjazdu na automatyczne, to jedziemy we właściwym kierunku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej