Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (17/177) > >>

tmj:
Misja pospwilA, dojezdzam do tm21 i w zasadzie tutaj sie konczy, bo nie dostaje sygnalu do jazdy. Probowalem dwa razy, czekajac do 19:18 czasu scenariusza, ale za kazdym razem skonczylo sie tak samo. A blizej do tarczy niz te 10 cm na ktorych stanalem to juz nie bardzo sie da ;)

MR6:
Nie mam loga ale potwierdzam ze miałem identyczny błąd ma misji osobA_jar. Tutaj podjechanie bliżej tmki też nic nie dało.

Jaco:
Sceneria zdawczyA_pus: stoję na lewym torze z SM42-982 pod Orzechowem i nic się nie dzieje. W peronach z przeciwka stoi SU46-025.

mareczek:
zdawczyA_mac - wszystko ok.

tmj:

--- Cytat: tmj w 30 Kwietnia 2017, 14:45:59 ---Misja pospwilA, dojezdzam do tm21 i w zasadzie tutaj sie konczy, bo nie dostaje sygnalu do jazdy. Probowalem dwa razy, czekajac do 19:18 czasu scenariusza, ale za kazdym razem skonczylo sie tak samo. A blizej do tarczy niz te 10 cm na ktorych stanalem to juz nie bardzo sie da ;)

--- Koniec cytatu ---
Byc moze przypadek, ale bo zmianach skanowania w exe c++ wrzucilem ta misje jeszcze raz, i tym razem wszystko odpalilo sie jak trzeba. AI nawet manewry zrobila lacznie ze spinaniem skladu itp, bo mi sie nie chcialo :d

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej