Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (138/177) > >>

malacz91:

--- Cytat: KKMINT w 06 Stycznia 2022, 14:24:26 ---U mnie w ogóle nie czyta tego byka, eszelon stoi sam bez loka i nie ma możliwości przyjazdu do Janiszewa Towarowego...

--- Koniec cytatu ---

Ten byk przyjechał tam z wagonami z piaskiem. Odpiął się, zaczął manewrować po czołgi (tak podejrzewam), ale nie dokończył. Ale to tak po 30 minutach mojego stania na w Janiszewie Towarowym.

malacz91:
Kolejny problem. Tym razem w scenariuszu kopalniaA.
Po manewrach podłączyłem się do próżnych wagonów... i stoję 45 min. Event załączony w screenie zapętla się.

malacz91:
I ostatni test na dziś. Scenariusz pospwilB przebiegał pomyślnie do momentu dojechania do Orzechowa. Po wymianie pasażerskiej przez 15 minut nie zgasł S1, po czym zrezygnowałem z kontynuowania scenariusza. Event w screenie także zapętlał się.

Marconi:

--- Cytat: malacz91 w 06 Stycznia 2022, 14:13:53 ---Witam. Zacząłem scenariusz eszelonA. Po wjechaniu na grupę przejazdową w Janiszewie Towarowym czekałem 40 minut na przyjazd eszelona. Nie doczekałem się. Podejrzewam, że miała przyjechać ET22-1036, jednak nie dokończyła ona manewrów na krańcu mapy (nie przestawiły się zwrotnice) i nie podłączyła się do składu z czołgami. Podłączam screena.

--- Koniec cytatu ---
Sprawdziłem, działa bez zastrzeżeń.

Siecool:
Co do eszelona byk powinien być podłączony do składu i nigdzie manewrować nie musi, więc nie wiem, co tam się dzieje. W wolnej chwili zerknę. Natomiast odnośnie kopalni - nacisnąłeś SHIFT+1? Bez tego wyjazdu nie będzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej