Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
szogun:
--- Cytat: malacz91 w 06 Stycznia 2022, 17:33:21 ---I ostatni test na dziś. Scenariusz pospwilB przebiegał pomyślnie do momentu dojechania do Orzechowa. Po wymianie pasażerskiej przez 15 minut nie zgasł S1, po czym zrezygnowałem z kontynuowania scenariusza. Event w screenie także zapętlał się.
--- Koniec cytatu ---
Miałem to samo, SU45 utyka w Janiszewie Zachodnim, za nią czeka następny skład ciągnięty przez SU46-025. Jak pomogłem małej suce doczłapać się do Janiszewa, mogłem dokończyć scenariusz.
Siecool:
Jeździsz na najnowszej wersji z repo? Wydaje mi się, że akurat ten błąd poprawiałem, bo już ktoś to sygnalizował wcześniej.
szogun:
Nie, ściągałem z pierwszego posta.
malacz91:
--- Cytat: Siecool w 06 Stycznia 2022, 19:32:27 ---Co do eszelona byk powinien być podłączony do składu i nigdzie manewrować nie musi, więc nie wiem, co tam się dzieje. W wolnej chwili zerknę. Natomiast odnośnie kopalni - nacisnąłeś SHIFT+1? Bez tego wyjazdu nie będzie.
--- Koniec cytatu ---
To u mnie wagony z czołgami stały bez lokomotywy. Myślałem, że byk się pod nie podczepi bo tak się czaił na to. Nie wiem skąd ten błąd.
Co do kopalni, wydaje mi się że próbowałem SHIFT+1, ale sprawdzę to jeszcze raz.
malacz91:
--- Cytat: Siecool w 06 Stycznia 2022, 19:32:27 ---Co do eszelona byk powinien być podłączony do składu i nigdzie manewrować nie musi, więc nie wiem, co tam się dzieje. W wolnej chwili zerknę. Natomiast odnośnie kopalni - nacisnąłeś SHIFT+1? Bez tego wyjazdu nie będzie.
--- Koniec cytatu ---
Zagrałem jeszcze raz kopalniaA, tym razem wszystko zatrybiło. Użyłem Shift+1 i wskoczył wyjazd na semaforze. Ogólnie bardzo fajny scenariusz, klimatyczne tereny kopalni. Super to wygląda.
Przy okazji znalazłem jeden błąd na przystanku Puszcza Orzechowska... 2 lewitujące W31. :)
Dobrej nocy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej