Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
Rudzik:
Osobb_jar_poranek. Pociąg nr ROPr55404 rel. Jarkawki - Janiszew. Całe 107 kilometrów trasy przejechane bez najmniejszych problemów i rozkładowo. SU45 zamieniłem tylko na SU46 i cała trasa na ogrzewaniu do max 10 pozycji. Ale znów w Janiszewie Górnym nie słychać kierpocia. Nie jest czasem pod kanałem 3 który jest za Podg? Na tym przystanku jeszcze obowiązuje 6.
loko:
Calkowo_V2_cementA cała przejezdna. W drodze powrotnej nie załadował się rozkład, ale możliwe, że ja coś namieszałem. W Janiszewie koniec w torach bez zjazdu do szopy.
mareczek:
zdawczyB_wil2 - problem pojawił się już przy tym fragmencie opisu "przestawiamy rozjazdy (SHIFT+T/T) na tor 8 przy placu ładunkowym i jedziemy do pozostawionych tam węglarek. Odpinamy pierwszych 15, czekamy na podanie tarczy...". Tarcza się nie podaje. Przemanewrowałem zgodnie z opisem bez tarcz, podjechałem pod wyjazdowy od Całkowa aby przestawić się na skład i SHIFT+4 nie reaguje. Log poniżej.
Siecool:
W misjach zdawczych niestety mogą być błędy, bo co do zasady modyfikowałem je tak, żeby zrezygnować z wciskania SHIFT+cośtam, a w zamian eventy wykonywały się same po przejechaniu określonych miejsc. Ma to dużo plusów i pewne minusy, nad tymi ostatnimi właśnie się zastanawiam, jak do nich podejść. Może uda mi się to poprawić w okolicach świątecznych.
malacz91:
Witam. Zacząłem scenariusz eszelonA. Po wjechaniu na grupę przejazdową w Janiszewie Towarowym czekałem 40 minut na przyjazd eszelona. Nie doczekałem się. Podejrzewam, że miała przyjechać ET22-1036, jednak nie dokończyła ona manewrów na krańcu mapy (nie przestawiły się zwrotnice) i nie podłączyła się do składu z czołgami. Podłączam screena.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej