Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
EP08_015:
Scenariusz pospwilb nieprzejezdny. Korek do janiszewa. Wjazd do janiszewa blokuje sklad osobowy. My utykamy pod s1 w orzechowie. Sklad z pietrusami utknal przy zaladunku/rozladunku pasazerow bo byly drzwi od peronu otwarte. Trzeba bylo suke recznie ruszyc i sie scenariusz odblokowal.
mareczek:
Wczoraj tą misję przejechałem bez problemów (tak jak wersję "A").
Natomiast przydałaby się mała korekta RJ:
1) Chrosciele 8:10 -> 8:09 (przy szlakowej 70 5,2 km do Macierzewa Osiedle w 4 min to tak kiepsko)
2) Janiszew Gorny 8:47/48 -> 8:49/50, tym bardziej ze do Janiszew Most mamy 1,3 km a w obecny RJ są aż 4 minuty na pokonanie tego odcinka.
EP08_015:
Byc moze mam stara wersje tej scenerii jest gdzies aktualna?
Siecool:
Link do najnowszej wersji jest w pierwszym poście i tutaj: https://eu07.pl/forum/index.php/topic,28996.msg545695.html#msg545695
A teraz z innej beczki - czy ktoś może mi wytłumaczyć w jaki sposób należy podłączać się do składu, aby AI w mojej lokomotywie uznało, że proces ten jest zakończony i przeszło do kolejnego polecenia z tabelki? Mam taki problem z misją pospwilA, że po podpięciu się do składu, zmianie kabiny i kierunku ruchu AI w moim pojeździe nadal ma w głowie komendę "Connect". Dopiero jak odepnę się, podepnę ponownie i znowu pożongluję kabiną albo kierunkiem jazdy (w różnych konfiguracjach, nie wiem od czego to zależy), AI przechodzi do kolejnego polecenia ("Change_direction"), wtedy wystarczy, że pomacham nastawnikiem kierunku i już mam to co chciałem, czyli "Obey_train". Niestety bez dojścia do tego stanu pociąg nie odczyta rozkładu jazdy z semafora.
matek123:
Czy podpiąłeś powietrze robocze i przewód ogrzewania (który się nie animuje)?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej