Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
danielek:
--- Cytat: Siecool w 24 Października 2021, 19:40:46 ---Link do najnowszej wersji jest w pierwszym poście i tutaj: https://eu07.pl/forum/index.php/topic,28996.msg545695.html#msg545695
--- Koniec cytatu ---
Niestety link nie działa.
Działa jak najbardziej. Odnosi się do postu z linkiem do paczki ze scenerią. Albo cofnij się do pierwszego postu.
Siecool:
--- Cytat: matek123 w 24 Października 2021, 21:10:25 ---Czy podpiąłeś powietrze robocze i przewód ogrzewania (który się nie animuje)?
--- Koniec cytatu ---
Naciskałem insert ile wlezie, stanęło chyba na kodzie sprzęgu 35 na sam koniec. Nie wiem, czy to wystarczająco?
Stele:
Wymaganą flagę definiujesz parametrem w komendzie connecta. A ile się da zapiąć przez gracza, jest zdefiniowane w fizach spinających się pojazdów. Jak skrypt oczekuje więcej, niż tabor pozwala, to istotnie może być takie jajo, że nie zaliczy. Kierunek po spięciu też jest zawarty w connecie, to pomocnik to rozbija na dwie komendy? Może i tak to pod maską działa, nie wiem.
Celuś:
Nie wiem co, i czy w ogóle robię coś źle, ale na pospwila za nic nie otrzymuję po dopięciu do składu i wciśnięciu shift+1 rozkładu. Jedyne do czego udało mi się dojść to to, że w opisie misji mowa jest o pociągu MPEi51163, natomiast w plikach jedyny odpowiadający godzinie, trasie, kategorii i lokomotywie to 15163.
mareczek:
Błędnie jest podawany numer pociągu przez kierownika. Jedziemy 51163 a kierownik daje odjazd 15163.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej