Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
blakk:
Odpaliłem calkowo_v2_osobB_wil_dzien - nie czyta rozkładu w Wilisiu, lecz zaczyna dopiero od Zlepieńca.
mareczek:
Na repo tych wagonów nie ma już dostępnych:
PKP\11XA_V2\111aw_tlk
CD\ES_V1\es5543
PKP\es_v2\es02
PKP\445W_V1\445w
PKP\1XXA_V1\awxz
PKP\1XXA_V1\bwxz
PKP\ET22_V2\201e-647 (tu obstawiam został jeden stary wpis, bo reszta scenerii ma właściwą wersje, v3)
Gotowe poprawki w załączeniu.
Siecool:
@yrek150: z loga w ogóle nie wynika, żebyś dostał tarczę manewrową umożliwiającą wyjazd z torów postojowych.
@Kacu: jest to skutek logiki eventów - przejazd jest automatycznie otwierany po zwolnieniu odcinka izolowanego na głowicy stacyjnej. Zobaczę, czy uda mi się z tym coś zrobić.
@Marconi: racja, event był dopisany tylko dla wyjazdu z toru 4, a nie 6-ego. Poprawiłem już u siebie. Co do źle oteksturowanych domków podeślij screena, o które domki chodzi - nie kojarzę, żeby coś takiego u mnie występowało.
@blakk: "u mnie działa".
@mareczek: dzięki. Nie rozumiem tylko, czemu z repo wyleciały wagony 445W? Przecież to nowy model.
yrek150:
fakt, nie dostałem tarczy, wyjechałem, bo pomocnik pokazał limit prędkości 40km/h i pokazywał go aż do semafora wyjazdowego, więc uznałem, że może wystąpił jakiś drobny błąd przy podaniu tarczy.
Edit. Fakt, po poczekaniu po bożemu na tarczę, wszystko jest ok - czyli moja pomyłka
Tomnord15:
--- Cytat: Siecool w 31 Marca 2020, 20:49:50 ---@yrek150: z loga w ogóle nie wynika, żebyś dostał tarczę manewrową umożliwiającą wyjazd z torów postojowych.
@Kacu: jest to skutek logiki eventów - przejazd jest automatycznie otwierany po zwolnieniu odcinka izolowanego na głowicy stacyjnej. Zobaczę, czy uda mi się z tym coś zrobić.
@Marconi: racja, event był dopisany tylko dla wyjazdu z toru 4, a nie 6-ego. Poprawiłem już u siebie. Co do źle oteksturowanych domków podeślij screena, o które domki chodzi - nie kojarzę, żeby coś takiego u mnie występowało.
@blakk: "u mnie działa".
@mareczek: dzięki. Nie rozumiem tylko, czemu z repo wyleciały wagony 445W? Przecież to nowy model.
--- Koniec cytatu ---
Chodziło mu o model 445w_v1 na repo jest 445w_v2.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej