Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
Domi2005:
I know. However, I thought the conversion would only take a few days to make the adjustments so that's why I'm getting impatient.
Don't worry, I'm not trying to rush Siecool. I'm just here to say that I'm interested in a new version of this great route.
Siecool:
Nowa wersja: https://eu07.pl/userfiles/7546/calkowo_v2_20200330.zip (247 MB)
Nie jest to wersja idealna, gdyż nie udało mi się wszystkiego poprawić, co chciałem, ale niewątpliwie jakiś krok naprzód jest. Paczka jest dostosowana do PC 20.01. Główne zmiany:
* nowe misje:
* CTLwegielA, CTLwegielB – pociągi towarowe CTL z Janiszewa do elektrowni w Macierzewie i z powrotem (dla zwolenników krótkiej jazdy, trwają maks. 1h 15')
* kontenerA – nocny pociąg z terminalu kontenerowego do Macierzewa
* osobA_jar_poranek – pierwszy pociąg osobowy z Janiszewa do Jarkawek, z wyjazdem z lokomotywowni
* osobAB_poranek – pierwszy pociąg osobowy z Wilisia do Jarkawek i następnie do Janiszewa, z wyjazdem z torów postojowych
* osobB_jar_poranek – pierwszy pociąg osobowy z Jarkawek do Janiszewa (fragment z misji AB_poranek)
* dodanie kanałów radiotelefonicznych (3 – Janiszew, 6 – reszta scenerii)
* dodanie zapowiedzi stacyjnych w Janiszewie, Macierzewie i Wilisiu
* przeteksturowanie terenu na standardowy kafel 10x10
* dodanie rozkładów jazdy dla części pociągów towarowych
yrek150:
Misja osobAB_poranek - wyjeżdżam z torów postojowych w perony i... dalej nic, wieczne S1. Załączam log
Rudzik:
Troszkę drażni pierwsza mijanka na pospiesznym z Wilisia. Niepotrzebnie dyżurny przepuszcza samochody po wjeździe osobowego według mnie. Łapiemy przez to 2 minuty w tył. Co prawda do Chróściel spokojnie można to zgubić.
Marconi:
Przetestowałem scenerię calkowo_v2_eszelonB. Sceneria jest przejezdna z toru nr 4, natomiast nieprzejezdna z toru nr 6. Po ściągnięciu składu na stację w Wilisiu na tor nr 6 i zmianie czoła pociągu nie otrzymujemy na semaforze sygnału do odjazdu.
Ponadto zauważyłem w Wilisiu i Całkowie na pól oteksturowane budynki. Jeżeli dobrze pamiętam, nie było tego w poprzedniej wersji.
Log w załączeniu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej