Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (41/177) > >>

Piotr93:
Misja zdawczyB_wil2, misja startuje na ST44-1103 której nie ma w symulatorze, jest jedynie w teście dodatków.

Stele:
Do ustawienia są sprzęgi we wszystkich scenariuszach. Chciałem się jako pasażer przejechać i widzę wagony podpięte na samą śrubę+hamulcowy.

Siecool:
A jak być powinno?

Stele:
Pneumatyczny zasilający o ile lokomotywa ma sprzęg. Ogrzewanie o ile lokomotywa ma sprzęg i mostki przejściowe między wagonami. Taki przykład z l053:

--- Kod: ---node -1 0 EP07-376-IC dynamic PKP\303E_V1 303E-EP-ZEZ-376 303E-EP-ZEZ-IC  0 headdriver 99.BR.WH27 0 enddynamic
node -1 0 a3275 dynamic PKP\1XXA_V1 WLABO_118-3 G77  0 nobody 115.BR.WF0R10P4 24 Passengers enddynamic
--- Koniec kodu ---
W lokomotywie śruba, hamulcowy, zasilający, ogrzewanie, hamulec na rapid i 27% podatności wpadania w wężykowanie.
W wagonie śruba, hamulcowy, zasilający, ogrzewanie, mostek, hamulec na rapid, 4% na podkucie 0-10mm.

Siecool:
Jest gdzieś pełen opis tych oznaczeń, zwłaszcza po kropkach? Nigdy tego nie stosowałem dotychczas. Mogę spróbować to wrzucić do misji dla pociągów prowadzonych przez nas, dla reszty nie ma to sensu, bo AI tam się często przepina, a ono chyba obsługuje tylko gołą flagę sprzęgu, bez dodatków po kropkach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej