Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (40/177) > >>

Siecool:
@krzysiuup: poprawię, aczkolwiek wydaje mi się, że w takim razie ten sam błąd jest też na "zwykłym" Całkowie.
@Joachimowicz: drzewa poprawię, co do wyjazdu z lokomotywowni jest błąd w opisie - trzeba podjechać pod tarczę Tm31 (prawy tor), a nie Tm30. Przy okazji tworzenia misji manewrowych dodałem eventy sprawiające, że lokomotywy z pociągów dojeżdżających do Janiszewa z linii spalinowej zostawiają skład na stacji i zjeżdżają do lokomotywowni. Żeby nie było w związku z tym konfliktów między lokami wyjeżdżającymi z lokomotywowni i do niej zjeżdżającymi wprowadziłem tam ruch prawostronny. Spod tarczy Tm30 zatem nie ma wyjazdów. 

Stele:
Przejechałem trzy akapity manewrów 1 bez żadnych komplikacji. Manewrowy by się przydał, bo słońce w osi stacji i po cieniu nie widać jak daleko do wagonów jeszcze. :P

tmj:
Manewrowy jest od jakiegos czasu pod rozszerzona wersja standardowego F1, podaje odleglosc do wykrytego z przodu skladu gdy jest ona ponizej 50m czy cos kolo tego ;>

mareczek:

--- Cytat: Stele w 26 Marca 2018, 22:50:39 ---Przejechałem trzy akapity manewrów 1 bez żadnych komplikacji. Manewrowy by się przydał, bo słońce w osi stacji i po cieniu nie widać jak daleko do wagonów jeszcze. :P

--- Koniec cytatu ---
Odległość do wagonów masz pod F1 :)

Ajć, @tmj mnie ubiegł.

Stele:
A myślałem, że to tylko luzem działa a nie dla pchanego składu. Fajno ale czit. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej