Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
firleju:
On przewija po przejechaniu. Spróbuj minąć W4 i czy się wtedy przewinie.
Lokomotywownia:
Mam problem z płynnością. Strasznie tnie obrazek w zasadzie nie da się grać. Inne trasy chodzą normalnie. Acha jeszcze podobny efekt jest w Kaliska 134.
Co może być przyczyną takiego szarpania obrazu ?
Siecool:
Przesyłam nową wersję Całkowa v2: http://eu07.pl/userfiles/7546/priv-calkowo_v2_20180325.zip (50,1 MB)
Paczka została dostosowana do PC 15.04 z patchem 16.08, 17.07 i 18.01, nie trzeba nic doinstalowywać. Poniżej lista ważniejszych zmian:
* nowe misje: manewrowa1 i manewrowa2 - praca manewrowa i obsługa bocznic w Janiszewie, dla miłośników przysłowiowej "jazdy wokół komina"
* nowa misja: zdawczyA_wil1 - nieco inny wariant zdawczego, z obsługą bocznic w Całkowie i Wilisiu
* poprawki wizualne:
* podmiana modeli nastawni na nowsze
* poprawki błędów: umiejscowienie semaforów na podg Janiszew Most, usunięte ludziki w lokomotywowni
* uzupełnione brakujące dekoracje na odcinku Pomianki – Jarkawki
* podmiana modeli W6, W11, W13 i W27 na nowe od @Kermita
* uporządkowana struktura katalogowa
* aktualizacja zestawień pociągów, dodanie tablic relacyjnych w pociągach pospiesznych.
Balaclava:
Przeleciałem tylko na freefly żeby obejrzeć swoje nastawnie :) Cieszę się że ich użyłeś, natomiast są błędnie oznaczone - w Macierzewie mamy nastawnie Mc1 i Mc2, co sugeruje, że stacja ma 2 nastawnie wykonawcze i żadnej dysponującej.
Zasadniczo jeśli na stacji jest kilka nastawni dysponujących, to do skrótu literowego dodaje się kolejne wielkie litery alfabetu (np. McA, McB, McC etc.). Natomiast nastawnie wykonawcze noszą nazwy według wzoru: nazwa nadrzędnej nastawni dysponującej + cyfra (np. Mc1, Mc-1, Mc 1).
Joachimowicz:
Poza tym, że sceneria wygląda bardzo ładnie, to niestety nie udało mi się minąć Tm30 podczas misji Eszelon A. Dojechałem do niej i po 50 minutach odechciało mi się czekać. Poza tym widać jakieś lewitujące drzewa. Testowane na patchu 18_01 i exe 320.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej