Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
SP47
Stele:
Coś znajduje w archiwalnym downloadzie, ale patrząc po dacie, to ma z pół dekady więcej od tej poszukiwanej. http://eu07.rainsted.com/pojazdy/sp47.html
Kilka osób ma jako pliki na uploadzie daty 2008-2014, ale to lewe unoffy i niech tam zostaną. ;)
szogun:
Może link wygasł i został usunięty czy coś... Śmigałem tym jako szary user a link w bugs od dawna jest nieaktywny.
matek123:
Dla chcącego nic trudnego. Materiał foto z zewnątrz da się załatwić. Gorzej z kabiną bo o ile się coś zachowało, to trzeba załatwić zgodę z władzami Kościerzyny. Jak ktoś by się z nimi dogadał, to fajnie by było jakby zebrał materiał z innych kabin (np. SP45, EZT i SR61).
ST44-003:
O ile wiem, w kabinach i w przedziale maszynowym całkiem sporo materiału zostało. W SP45 tym bardziej. Więc kto ma możliwość podejścia do muzeum niech się wykaże ;).
Suligo:
Jeśli będę w Kościerzynie to spróbuje się z nimi dogadać, co do wejścia do kabiny :) Zrobie oczywiście zdjęcia na teksturę, którą mogę zrobić. Dźwięki weźmie się od SU46. Z resztą ktoś próbował rozmawiać z ludźmi ze skansenu o możliwości wejścia i zrobienia zdjecia?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej